Futbol Sala, Casserres Masculí

El fortí de Casserres (7-1)

El fortí de Casserres (7-1)
Josep Serralta va materialitzar el penal per mà a l’àrea. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres oblida la darrera golejada a Gràcia i torna a casa amb èxit, després de tres desplaçaments seguits. Els berguedans tornen a treure partit una vegada més del factor pista per plantar-li un 7 a 1 al CSC Futsal i sumar tres importantíssims punts. El resultat, afegit a l’empat de l’Esportiu CCR, torna a situar a l’equip a la segona posició de la classificació amb 27 punts, a vuit del líder. La setmana vinent, l’equip viatjarà a la capital catalana per mesurar-se al Rosario Central, equip sòlid que els berguedans encara no han vençut en aquestes dues temporades a la màxima categoria catalana.

Amb el servei inicial del partit, els nois del Casserres sortien a la pista amb la possessió de la pilota a favor i pressionant des del primer moment, sense caure en l’error de relaxar-se davant d’un conjunt situat en zona de descens. L’equip de les Corts, anava guanyant terreny als seus adversaris a través de contres ràpides i el partit passava a igualar-se tant en possessió com en ocasions. En aquest punt, la bona actuació dels dos porters va ser clau perquè el marcador seguís a zero, fins que Eloi Carmona va trencar l’harmonia. Al minut 14, el berguedà aconseguia irrompre a l’àrea rival i rematava entre pals. El primer gol va donar una lleugera superioritat i confiança als locals, si bé el joc seguia estabilitzat gràcies a la solidesa dels porters. No obstant això, un CSC frisat els darrers minuts del període, va facilitar una perillosa falta a prop de la seva àrea que també els va costar la targeta groga al seu número 16. Després d’una primera rematada fallida, la pilota va caure a peus de Carmona, que no va perdonar i va col·locar el 2 a 0 a pocs segons pel descans.

A la represa, el CSC surt amb més iniciativa que els locals per la necessitat de remuntar els dos gols. El nou porter en pista dels berguedans, Héctor Gómez, prenia bé el testimoni del seu company sota pals, Marc Codina, i protagonitzava un bon paper que no deixava retallar distàncies als barcelonins. De mica en mica, el Casserres va anar despertant i plantant cara als visitants fins que van aconseguir avançar-se altra vegada als rivals anotant el tercer gol. El responsable era, per tercera vegada seguida, Eloi Carmona que al minut 25 feia creure una mica més en la victòria a tot el pavelló. En aquesta ocasió, però, els de les Corts responien amb el seu primer gol al cap de dos minuts per demostrar que no hi havia res decidit i donant un punt més d’intensitat al partit que duraria fins al final del joc.

Encarant ja la recta final de partit, el conjunt visitant tornava a protagonitzar una acció que els costava una targeta groga i un gol. Una mà a l’àrea del sis blau i vermell generava un penal a favor dels casserrencs que Josep Serralta transformava en el quart gol local i tornava a decantar la balança del partit a favor del seu conjunt, més segur i animat. Just reprendre’s el joc, uns imprecisos barcelonins perdien l’esfèric després del servei central i la pilota quedava sola a l’àrea visitant, que aprofitava Marc Vila per enviar al fons de la xarxa amb un subtil cop amb l’interior del peu. Amb el 5 a 1 al marcador, el CSC optava per jugar de cinc per intentar remuntar el partit. Però un Casserres ben tancat a darrere no va deixar cap forat als seus adversaris, que veien ampliar el marcador una vegada més amb una recuperació que introduïa a porta Robert. Sense res a perdre, els visitants van insistir fins al darrer minut, tot i que seria Eloi Carmona el quin posaria punt final a una actuació brillant i ampliava la gesta amb el quart gol personal i setè de l’equip, rematant a una porta buida i definint el 7 a 1 final.

Àngel SitjesÀngel Sitjes Jugador del PCImagine Casserres

“A la primera part ha costat molt aconseguir que la pilota entrés però la segona ha estat diferent, amb més moviment i on hem aconseguit consolidar la victòria. Defensivament també hem fet una bona feina, especialment quan han sortit a jugar de cinc i no els hem deixat passar. Ara ja porto més partits jugats amb l’equip sènior i ja sé més on paro a la vegada que els nervis ja no influeixen tant. Espero seguir així, cada dia més i millor.”

Àngel Sitjes CSC Futsal Divisió Honor FS

Comentaris