Berga, Vòlei

El Vòlei Berga competeix en un duel desigual (3-0)

El Vòlei Berga competeix en un duel desigual (3-0)
L'equip a punt de fer el crit a Sabadell. CEDIDA

El CEB Vòlei Berga no ho va posar fàcil al seu rival d’aquest cap de setmana, per més que era un conjunt més format i es va acabar imposant. Els berguedans van caure a la pista del Vòlei Màsters Sabadell, l’actual líder, per 3 sets a 0.

Els de blanc van tenir bons moments de joc, tant en defensa com en atac, però no van ser suficients per derrotar al Sabadell. Els locals venien de guanyar el darrer grup en la primera fase, i presentava un conjunt molt més experimentat davant d’un Berga mancat de rodatge. Els parcials van ser de 25 a 19, 25 a 21 i 25 a 20.

Les dues derrotes condemnen a l’equip a la cua de la taula d’aquesta segona fase, amb 0 punts.  Aquest dissabte l’equip rebrà al Màster Viladecans, que ha guanyat els dos partits i és segon amb 5 punts.

Resultats, classificació i pròxima jornada del Grup C de la lliga veterans

volei2

Berga CEB CEB Vòlei Berga vòlei vòlei berga

Comentaris