Futbol, CE Berga

El Berga segueix la línia de solidesa i estabilitat (2-0)

El Berga segueix la línia de solidesa i estabilitat (2-0)
Oriol Dalmau celebra la primera diana dels locals. ALEIX CAMPRUBÍ

A cada enfrontament s’evidencia que el Berga sembla troba-se més còmode amb el seu pla de partit. L’objectiu de ser sòlids a darrere cada cop s’executa millor i en atac l’equip aconsegueix els gols que li van faltar fa uns pocs partits. Avui els de Joan Prat han viscut d’una diana en la primera meitat i han sentenciat l’enfrontament contra el Premià als darrers minuts, acabant guanyant per 2 gols a 0.

Els primers minuts han estat força dividits, amb els dos equips buscant generar amb els contracops i el Premià aprofitant algunes accions aèries, però cap dels dos aconseguia ser precís en les darreres passades, per més que els visitants collessin molt als blanc-i-vermells. Amb el pas dels minuts les imprecisions en atac són més i cap dels dos equips aconsegueix crear perill real. El Berga, però, era qui cada cop mostrava més interès a obrir la llauna i ha aprofitat un rebot del porter rival per avançar-se. Oriol Dalmau (27′) ha aconseguit enviar al fons de la xarxa una pilota que havia centrat Gerard, i havia rematat Bertrans amb el cap. Poc després, Sergi Ruiz no ha aconseguit el segon quan ha recollit un rebot a l’interior de l’àrea, però la rematada ha topat amb un defensa.

El partit s’ha tornat més bronc al darrer tram de la primera meitat, amb diverses faltes que han indignat bona part dels locals, sentint-se perjudicats per l’àrbitre del partit. A poc a poc el Premià ha trepitjat més l’àrea local, sense aconseguir inquietar la porteria de Peralta, arribant al descans 1 a 0.

Joan Noguera ha estat a punt d’eixamplar l’avantatge per partida doble a l’inici de la segona part. Primer ha fet una bona jugada individual que ha acabat amb un xut al pal llarg que ha obligat al porter a estirar-se per enviar a córner, i després el mateix servei de cantonada ha acabat a les seves cames però, després d’un retall, la rematada s’ha estavellat en un rival. Els rivals han aconseguit una bona contra per la banda, però la centrada era en fora de joc, i el gol que han acabat fent no ha pujat al marcador.

Després d’aquest inici, el Premià busca decididament el gol, però el Berga segueix sòlid i seriós i no permet cap ocasió de perill. Els locals aconsegueixen una rematada llunyana i alguna centrada, a través de recuperacions i en alguna pilota aturada, que no fan mal al rival. L’equip de casa ha desaprofitat una altra ocasió de fer gran l’avantatge quan una contra conduïda per Carreras ha acabat amb una passada de Sergi Ruiz per Joanet. La rematada no ha trobat porteria per pocRuiz també ha provat un xut llunyà, però el porter l’ha aturat. El Premià ha tingut algun contraatac que ha espantat una mica al Berga, però no ha aconseguit cap ocasió clara, per més que ha reclamat un parell de penals.

El Berga ha acabat patint una mica en uns darrers minuts on els nervis s’han traduït amb alguna pilota perduda. L’inofensiu Premià, però, no ha aconseguit cap ocasió. El final ha estat marcat per diverses esbroncades i baralles, que han acabat amb l’expulsió d’Assane Fall (89′), que ha deixat anar un braç en una jugada per la banda, davant de la banqueta dels de casa. La picabaralla també ha acabat amb el porter suplent Sergi Porcel expulsat (89′). Joanet ha finalitzat una contra (89′), després d’una bona jugada de Lluis Boixader, que ha acabat de donar la tranquil·litat al Berga i la gran empipada final de bona part dels visitants, que han acabat molt molestos amb l’arbitratge.

La victòria permet als berguedans sumar 30 punts i situar-se a la 9a plaça, avançant precisament al Premià. Els de Joan Prat tindran un desplaçament molt complicat la jornada vinent, també perquè arribaran amb baixes importants, al camp del Molletense, 6è a la taula amb 35 punts.

El post-partit: CE Berga 2 – Club Esportiu Premià 0

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“Estem molt contents, ja que ja fa unes quantes setmanes que estem compactes, millorant el sistema i defensivament som impenetrables, deixem la porteria a zero. Molts dels gols que encaixem són de jugades aïllades, no ens creen ocasions. El Premià és un bon equip, però no han tingut xuts clars. També estem augmentant els gols. Sempre ens posem per davant i al final en cau algun altre a la contra. Avui hem donat continuïtat a l’equip que va jugar al camp de la Sabadellenca, deixant a la banqueta jugadors importants perquè s’ho mereixien els que hi van jugar, ja que van fer un partit bastant bo. Cada cop estem més estabilitzats i la classificació i els punts ens donen confiança. Vam començar la lliga amb errors individuals que ens feien anar a remolc. És millor començar amb avantatge, no cometre errors i acabar-ho de matar”.

joanetJoan Figols ‘Joanet’ Jugador CE Berga

“El partit ha sigut molt intents. Ens ha apretat molt al principi, amb pilotades i entrant-nos per banda. Després ha estat més disputat i a la segona meitat hem estat superiors. Ha sigut un partit amb baralles, molt complicat pels dos… però al final 2 a 0, 3 punts i seguir sumant. A mi el partit m’ha anat bé. N’he tingut una que he volgut ajustar al pal del porter i he fallat, però a la segona ja no he perdonat. La dedicatòria que he fet era per un amic que se li va morir l’àvia”.

Fitxa de partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Les imatges de partit

_DSC8185 _DSC8188 _DSC8192 _DSC8194 _DSC8198 _DSC8201 _DSC8202 _DSC8206 _DSC8213 _DSC8220 _DSC8222 _DSC8224 _DSC8230 _DSC8240 _DSC8245 _DSC8248 _DSC8262 _DSC8263 _DSC8265 _DSC8269 _DSC8278 _DSC8280 _DSC8284 _DSC8292 _DSC8298 _DSC8305 _DSC8307 _DSC8311 _DSC8312 _DSC8313 _DSC8315 _DSC8320 _DSC8329 _DSC8331 _DSC8332 _DSC8334 _DSC8337 _DSC8340 _DSC8353 _DSC8362 _DSC8365 _DSC8368 _DSC8386 _DSC8388 _DSC8391 _DSC8403 _DSC8426 _DSC8427 _DSC8428 _DSC8429 _DSC8439 _DSC8442 _DSC8447 _DSC8450 _DSC8454 _DSC8456 _DSC8471 _DSC8479 _DSC8480 _DSC8485 _DSC8487 _DSC8492 _DSC8493 _DSC8494 _DSC8496 _DSC8497 _DSC8502 _DSC8505

Berga CE Berga Futbol Joan Prat Oriol Dalmau Segona Catalana

Comentaris