Atletisme

L’equip femení del JAB, campió de Catalunya de cros veterà

L’equip femení del JAB, campió de Catalunya de cros veterà

L’equip masculí del JAB Berga s’ha proclamat aquest cap de setmana campió de Catalunya de cros veterà a Caldes de Malavella. Txell Calduch, Vanesa Chirveches, Ester Reguant i Lídia Pons van signar una gran actuació a la prova i van ocupar quatre de les deu primeres posicions finals.

La suma dels seus registres va catapultar el JAB fins l’esglaó més alt del podi per equips. Calduch va ser segona, Chirveches va aconseguir el bronze, Reguant va acabar quarta i Pons va ser desena. Darrere del JAB va quedar el combinat del Cornellà Atlètic, i el Mataró va completar el podi. En l’apartat masculí, l’atleta del JAB, Ramon Camps, va ser tercer.

La propera cita en el calendari del femení del JAB és el campionat d’Espanya de cros curt per clubs, a Gijón, el proper 25 de febrer. Les berguedanes van aconseguir el bitllet per competir-hi fa unes setmanes, a Sabadell, en el campionat català. A Gijón, les veteranes que han triomfat aquesta setmana a Caldes de Malavella se sumaran a Núria Cascante i Ana Garcia per competir contra els millors clubs de l’Estat.

atletisme Campionat de Catalunya cros femení veterà JAB Berga

Comentaris