Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

Alt Berguedà i Puig-reig arrenquen la segona volta en reserva

Alt Berguedà i Puig-reig arrenquen la segona volta en reserva
Jugadors del FS Puig-reig. LÍDIA LÓPEZ

Represa de lliga esbravada pels dos conjunts berguedans a Tercera Catalana. Els nois de Puig-reig no han pogut passar de l’empat a la pista del Futsal Athletic Vilatorrada B, en un partit que a priori semblava assequible per la victòria de la primera volta però que la fluixa segona part no va permetre a l’equip aconseguir els tres punts. Pitjor sort van tenir els de l’Alt Berguedà, que van veure’s superats amb contundència a domicili davant de l’Oló i no van trobar el seu lloc a la pista en cap moment dels 50 minuts de partit.

La propera jornada es disputarà el cap de setmana del 17 de febrer, amb els dos conjunts jugant a casa. D’una banda, el Puig-reig rebrà al Pares i Mares Martorell B mentre que el Diverevent Montbui B, líder del grup, serà el rival de l’Alt Berguedà.

Futsal Athletic Vilatorrada B 1 – 1 FS Puig-reig

Els jugadors del Puig-reig van disputar una primera part sòlida, portant el ritme del joc, creant ocasions i mantenint una bona defensa. Tot i el bon context, no seria fins al minut 18 que una de les accions dels berguedans acabaven a bon port i Pol Estruga feia pujar el primer gol al marcador. L’equip visitant mantindria la bona dinàmica fins al descans, traslladant, d’aquesta manera, les bones sensacions i l’avantatge mínim de 0 a 1 a la segona part.

No obstant això, el Puig-reig sortia irreconeixible a la pista, apagat, estàtic i sense crear joc. Aquesta situació era aprofitada pels nois del Vilatorrada, que aconseguien arraconar a darrere als visitants i assetjar al porter, que tot i salvar diversos xuts locals, no podia evitar el gol del Vilatorrada al minut 11. Els berguedans despertaven amb l’empat i tot i que es mostraven més deslligats que als primers minuts i lluitaven per desfer l’empat, les escasses ocasions no eren suficients per a rematar a porteria i el partit finalitzava amb l’empat a 1.

Oló FC 7 – 2 Alt Berguedà CCR

La secció de futbol sala de l’Alt Berguedà segueix sense entrar al cent per cent a la competició aquest any nou. El conjunt arribava al pavelló municipal de Santa Maria d’Oló arrossegant un nivell físic just a causa de la falta d’entrenament i a les nombroses lesions que afecten les files de l’equip. El partit ràpidament va estar al control dels locals, que van inaugurar el lluminós al minut 13 i, tot i que Roger Alcántara igualava el partit, els berguedans es van veure superats per un Oló còmode i àgil que van anar fent gols fins a situar el 4 a 1 al marcador al descans.

La situació no va millorar pels berguedans a la represa, on els locals seguien disputant un joc plàcid davant d’un ofegat Alt Berguedà. Els locals van fer dos gols més abans dels deu minuts de període disputats i no seria fins a la recta final de joc que el marcador es tornaria a moure, amb un gol per a cada bàndol i el 7 a 2 definitiu, marcant Alcántara novament pels visitants.

 

Athletic Vilatorrada Oló Tercera Catalana FS

Comentaris