Futbol Sala, Casserres Femení

Torna la lliga i la incertesa (4-10)

Torna la lliga i la incertesa (4-10)
Segon gol del Molins 99. LÍDIA LÓPEZ

Derrota indiscutible de les noies del Casserres. Una primera part negra condemna abans d’hora al Molles Malé Casserres, que ja no va ser capaç de remuntar els sis gols de diferència i va perdre per un contundent 4 a 10 contra el CFS Molins 99. El conjunt va disputar un millor segon temps, però la falta d’encert i sort no va permetre a les berguedanes maquillar el resultat final.

El partit arrencava amb dos equips completament diferents. D’una banda, les visitants s’entregaven al màxim des del primer segon, i de l’altra, les berguedanes es veien superades per la força de les rivals. Amb tan sols un minut, el Molins feia el primer gol que simbolitzava com es desenvoluparia el partit. Tot i la superioritat de les del Baix Llobregat, al minut set, Gemma Baraldés s’escapava de la defensa i empatava el partit. Però aquest gol no servia per acabar de despertar a les del Casserres, que seguien sense generar bones ocasions i tancades a la seva àrea. I, mentre que lluitaven per treure l’aigua i no enfonsar-se, l’àrbitre xiulava dues faltes seguides a favor de les visitants a tocar de l’àrea que el Molins no desaprofitava per recuperar l’avantatge al marcador. Les berguedanes no aconseguien centrar-se i seguien perdudes a la pista, esperant que arribés el descans per poder centrar-se en equip.

Dos minuts negres van acabar fragmentat per complet l’equip local, que van encaixar quatre gols consecutius que enfilaven el lluminós fins a l’1 a 7. Tot i els sis gols de diferència i el descans gairebé a tocar, Gemma Baraldés tornava a protagonitzar una acció de qualitat per a fer el segon gol local després d’una gran assistència d’Iris Garcia, acció que quedaria difuminada amb el doble penal xiulat a favor del Molins que, tot i que Carmeta aconseguia aturar al primer moment, entrava gràcies al rebot i deixava el marcador amb el 2 a 8 al descans.

A la represa, les casserrenques es mostraven més concentrades i guanyaven tant en la possessió de la pilota com en la presència a l’àrea rival. Al cap de tres minuts de joc, un sac de banda generava una acció enredada arran de porta que finalitzava amb Gemma acompanyant la pilota amb el taló dins de la xarxa, tot i que l’àrbitre considerava que abans tocava en una de les jugadores rivals i designava el gol en pròpia porta. Les berguedanes es movien amb més comoditat per la pista generant nerviosisme entre les jugadores visitants, que no s’adaptaven al seu renovat adversari i s’omplien de faltes a la vegada que feien el novè gol per tornar a situar la diferència als sis gols. Cris Rial seria l’encarregada de fer el quart i darrer gol local a través del tercer doble penal xiulat a favor de les casserrenques, que abans no havien aconseguit transformar la mateixa Rial i Cèlia Guixé abans. Sense opcions de remuntar, el Casserres va dur a terme un desenllaç de partit amb bon nivell però seguia sense sort entre els tres pals. Per la seva banda, un Molins encara combatiu, va arrodonir el seu comptador amb el desè gol i col·locava el marcador amb el 4 a 10 final.

 
JuditSolàJudit Solà Jugadora del Molles Malé Casserres

“Hem fet una primera part molt dolenta. Hem intentat aplicar el nou sistema de joc que hem estat entrenant però la gran pressió de les rivals ens ho ha desmuntat tot i ja no hem tingut capacitat per recuperar-ho. Ens ha costat reaccionar i entrar bé al partit. Però penso que hem fet una bona segona part, tot i que ja no podíem salvar la diferència. Treballarem per millorar de cara el pròxim partit i així fer una segona volta de lliga millor que la primera.”

Judit Solà Molins 99 Primera Catalana FS

Comentaris