UE Avià

Cop de puny sobre la taula (2-0)

Cop de puny sobre la taula (2-0)

No estan morts. La Unió Esportiva Avià ha aconseguit aquest dissabte la quarta victòria de la temporada. Els avianesos s’han imposat per 2 a 0 a un Vic Riuprimer que no aixeca cap des del 4 a 0 encaixat a Berga fa unes setmanes. Dos gols a la primera meitat i un bona pressió sobre el rival han estat suficients per derrotar els vigatans i anul·lar el seu potencial ofensiu.

L’Avià va fer un partit molt seriós. Conscient del bon criteri del rival a l’hora de jugar la pilota, l’equip tenia clar que el mig del camp havia de ser seu per poder guanyar el partit. Si la zona de creació vigatana no funcionava, les possibilitats de guanyar el partit augmentaven considerablement. I així va ser: el Riuprimer pràcticament no va xutar entre els tres pals en tot el partit.

L’Avià va fer un dels millors partits de la temporada -potser el millor- i els tres punts serien la recompensa. El partit va començar amb molta intensitat i igualtat sobre el terreny de joc. Les poques ocasions i el contacte en zona de mitjos serien les claus dels primers minuts de partit.  Al quart d’hora, però, l’Avià donaria el primer cop: falta rebutjada que tornen a penjar a l’olla i Pintó, atent, rematada de cap per enviar la pilota al fons de la xarxa.

Amb el gol de Pintó, l’equip va créixer en confiança i el municipal Alfons Gonfaus va gaudir de minuts de bon futbol. El Riuprimer perdia la pilota amb facilitat i l’Avià jugava amb molt criteri. Les sensacions eren bones i el 2 a 0 semblava que podia arribar en qualsevol moment. I així va ser: al 37, una gran jugada trenada dels locals va ser definida per sota les cames del porter per Eudald Tubau, que ahir tornava després d’unes setmanes tocat. Amb el 2 a 0 s’arribaria al descans. El Riuprimer no havia xutat entre els tres pals.

A la represa, l’Avià es va negar a conformar-se amb el 2 a 0 i va seguir donant moments de bon joc davant un rival que va fer tímids intents de prémer l’accelerador i acostar-se a la porteria de Solanich, però no va poder. De fet, el primer xut entre pals dels vigatans va ser al minut 78. Abans, les bones accions de combinació de l’Avià, encapçalat pel nou fitxatge, Roger Claret, van ser el més destacat de l’enfrontament. Tot i que l’equip potser va merèixer algun gol més, el partit va morir amb el 2 a 0 en el marcador.

El post-partit: Avià 2 Vic Riuprimer 0

joan-floresJoan Flores Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“L’equip ha estat espectacular. He de felicitar tots els meus jugadors per l’actitud que hi han posat. Crec que aquesta ha estat la clau. El rival ha intentat posar intensitat i acostar-se a la nostra porteria, però els hem pressionat molt bé i no els hem deixat espai per fer el seu joc. Els havia anat a veure i sabia que tenen molt de criteri a l’hora de jugar la pilota. Calia anul·lar-los en aquest sentit. Penso que és el millor partit que hem fet des que sóc aquí. Avui ha debut el Roger i hem pogut recuperar efectius en zona atacant. Els vam trobar a faltar el dia del Berga i avui ens han donat més arguments a dalt. Esperem que arribin noves incorporacions, som una plantilla molt justa, amb 19 jugadors i 3 porters entre ells.”

rogerclaretretall

Roger Claret Jugador de la Unió Esportiva Avià

“Va ser un partit molt especial perquè tornava després de mig any fora. És un equip familiar per mi i tenia ganes de tornar a jugar aquí, on sempre m’han tractat molt bé. Al principi em trobava una mica perdut al camp però a poc a poc em vaig anar acomodant per acabar el partit molt a gust. Fa pocs dies que he tornat però estic content perquè m’he trobat un equip fort, amb ganes de seguir endavant i que creu en les seves opcions de salvar la categoria.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera jornada

Futbol Joan Flores Roger Claret Segona Catalana Vic Riuprimer

Comentaris