Vòlei

Victòria aclaparadora del Club Vòlei Gironella en el debut oficial (0-3)

Victòria aclaparadora del Club Vòlei Gironella en el debut oficial (0-3)

Debut somiat. El Club Vòlei Gironella ha passat per sobre del Club Vòlei Gavà Blanc en el primer partit oficial de l’equip, al grup D de la lliga de veterans. L’equip gironellenc s’ha imposat en tres sets sense massa problemes: 25-10, 25-11 i 25-19.

En els dos primers sets no hi ha hagut massa història i els del Berguedà han dominat de principi a fi, encaixant punts per errors puntuals. En l’últim set, en canvi, s’ha viscut un primer tram de joc força igualat fins al punt que s’ha arribat al 14-14. A partir d’aquí, però, el Gironella ha premut l’accelerador i s’ha endut el set i el partit sense problemes.

En definitiva, un partit que ha servit per comprovar que les hores d’entrenament de l’equip tenen recompensa. “Hem jugat molt correctes en tot moment, comunicant-nos bé i jugant fàcil. Al principi s’han notat els nervis del debut, però no han afectat per res en el resultat final”, asseguren des de dins l’equip.

El proper partit és diumenge vinent i serà el debut de l’equip com a local. El CV Gironella rebrà la visita del CV Sant Boi B, a les 16.30h.

CV Gavà Blanc cv gironella

Comentaris