Berga, Vòlei

Derrota amb optimisme (3-1)

Derrota amb optimisme (3-1)
L'equip demana un temps mort en un partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El CEB Vòlei Berga ha donat la primera passa de la segona fase de la lliga i ho ha fet amb derrota per 3 sets a 1 (25-19/23-25/25-15/25-22), a la pista dels Panteres Grogues Dream Team. Tot i això, l’equip segueix creixent a cada partit i afronta aquesta ronda amb motivació, ganes i millor joc.

En el primer set es van imposar els locals per 25 a 19, mentre en els segons ho van fer els visitants per un ajustat 23 a 25. Els altres dos se’ls va emportar el PG, per 25 a 15 i 25 a 22, en el que va acabar sent un partit disputat on es va imposar l’ofici, la veterania i l’experiència del rival.

L’equip prepara ara la visita al Vòlei Masters de Sabadell, buscant una victòria que els faci créixer encara més per encarar aquesta fase.

CEBVolei

Comentaris