Bàsquet, Bàsquet Berga

Superats pel millor atac (65-85)

Superats pel millor atac (65-85)
Xavi Edo llança a cistella després d'una penetració. ALEIX CAMPRUBÍ

El Beep Bàsquet Berga ha disputat aquest cap de setmana el partit que tenia pendent de la primera volta, amb una derrota contra un rival directe, el CB Vilatorrada, que és segon. Els de Manel de Haro van ser incapaços d’aturar l’alta anotació del millor equip ofensiu de la lliga, però es mantenen a la zona alta de la taula.

El Berga va aconseguir un bon inici ofensiu, amb un 6 a 0, liderat per un Eloi Edo que ha fet un pas endavant, anotant i repartint joc. De seguida, però, amb triples i contracops, el Vilatorrada es posa per davant i, amb el pas dels minuts, els locals van perdent en l’elaboració de joc, mentre el rival anota a través de penetracions i forçant faltes, per agafar un avantatge de 8 punts. Al fil del descans, el Beep retalla i situa el 20 a 22. L’inici del segon és pràcticament immillorable per als del Bages, que aconsegueixen un avantatge de 10 punts de seguida. El Berga no és capaç d’aturar la sagnia, permetent penetracions i algun tir obert, però que també és fruit de l’alta efectivitat del rival, mentre en atac, els de Manel de Haro segueixen espessos i desencertats, sense trobar com fer mal al rival, i arribant 29 a 43 al descans.

L’efectivitat del rival es confirma a l’inici de la segona part, quan se situen a 19 punts. El Berga tan sols gaudeix de bons moments a l’equador del parcial, recuperant i corrent al contracop, per acostant-se a 11. Al Vilatorrada tan sols li cal un temps mort per seguir fent el seu partit, arribant al darrer parcial 47 a 63. En aquest, els de negre troben alguns instants bons, però qualsevol intent de remuntada és apaivagat pels visitants, a través de l’encert exterior i les penetracions home a home. Els berguedans acabaven el partit tirant de ganes, davant d’un rival que imposa el seu joc i situa un màxim avantatge de 20 que manté fins al final, amb el 65 a 85 definitiu.

Tot i anar de més a menys, el millor jugador local del partit va tornar a ser Eloi Edo. El base va aconseguir 15 punts de valoració gràcies als seus 13 punts, 5 assistències, 5 pilotes recuperades i 4 rebots.

Amb la derrota d’aquest partit que estava pendent, amb 9 victòries o 6 derrotes, l’equip es troba ara a la 4a plaça, on hi ha un triple empat. A la propera jornada els de negre visitaran el Matadepera Taronja, que és el 7è classificat a una victòria del Berga, amb 8.

El post-partit: Bàsquet Berga 65 – CB Vilatorrada 85

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Bàsquet Berga

“La valoració és molt dolenta, ja que ens han guanyat a casa i ben guanyat. En alguns moments veies que estava igualat, però nosaltres hem estat fallat molt, amb percentatges molt dolents, i ells han tingut un encert molt alt. En el moment que remuntàvem semblava que baixàvem braços i semblava que no hi hagués ganes de guanyar el partit. És un rival amb mitjanes de 80 punts, per tant està dins els cànons de punts que fa, però a Berga, si preteníem estar a dalt, no pot venir, ni que sigui, el segon classificat, i amb aquesta mitjana, i fer-te 85 punts. Aquests són els que has d’intentar deixar amb menys punts. A moment la defensa no ha estat bé, però també han ficat triples puntejats i tirs lliures, de faltes que venien de bones defenses. Contra aquests percentatges has d’estar brillant i, si alguna cosa aquest any no tenim, és que hem de tirar molt per fer punts”.

edoretallEloi Edo Jugador Bàsquet Berga

“Era un equip més fort que l’altre dia i nosaltres hem sortit més desconnectat. Ens ha passat factura. No hem estat ni tan units ni tan junts, davant d’un equip confiat. En un moment hem aconseguit tirar-ho endavant, però hem tornat a cometre els errors. En atac sempre pot entrar o no, però en defensa hem d’estar bé. No hem estat bé i això es nota. He començat millor el meu partit, però al final m’he anat apagant. Estava cansat, però no és excusa”.

Acta del partit

Resultats de la darrera jornada, classificació i pròxima jornada del Grup 3 de Segona catalana

Galeria d’imatges

_DSC8011 _DSC8012 _DSC8014 _DSC8024 _DSC8027 _DSC8031 _DSC8037 _DSC8044 _DSC8047 _DSC8059 _DSC8060 _DSC8062 _DSC8071 _DSC8078 _DSC8081 _DSC8083 _DSC8086 _DSC8087 _DSC8089 _DSC8095 _DSC8101 _DSC8102 _DSC8107 _DSC8108 _DSC8116 _DSC8117 _DSC8118 _DSC8124 _DSC8126 _DSC8136

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga beep berga Berga eloi edo Hug Tuyet

Comentaris