Futbol Sala, Casserres Masculí

Un Prosperitat consistent deixa al Casserres sense punts (4-3)

Un Prosperitat consistent deixa al Casserres sense punts (4-3)
Franc Serra al darrer partit a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Es compleixen les expectatives al partit de més nivell de la jornada entre dos conjunts capdavanters. Tot i haver protagonitzat un bon partit, el PCImagine Casserres ha caigut aquest cap de setmana per un ajustat 4 a 3 davant d’un fort CEFS Prosperitat que amb un exèrcit de canvis a la banqueta i duresa ha pogut fer valer l’avantatge de pista per quedar-se els tres punts del xoc. La setmana vinent, els nois d’Albert Molina tancaran la primera volta de la lliga disputant el partit pendent de l’onzena jornada contra La Palma PB.

Al llarg de la primera meitat, els berguedans van poder jugar amb comoditat seguint el seu estil propi augmentat en una marxa per un rival combatiu i amb un gran ritme. Isaac Cabana avançava ben aviat al conjunt de Casserres i animava a l’equip, que aguantava amb nota la braó dels barcelonins però trobaven a faltar efectivitat a la porteria. Els minuts van anar passant sense canvis a la pista ni al marcador i amb un domini i possessió repartit entre els equips, però un Prosperitat molt decidit va optar per disputar els darrers minuts abans del descans amb el porter de jugador per intentar arribar a la segona part amb igualtat. Els locals aconseguien el seu objectiu quan restaven vint segons de període i deixava totalment obert el desenllaç del partit i l’1 a 1 al marcador.

A la represa, els dos equips sortien amb determinació i ímpetu traduït en tres gols molt seguits en només tres minuts. Primerament, eren els locals els que es posaven per davant per primer cop a la tarda i Cabana era l’encarregat de recuperar la igualada. Tot i això, un Prosperitat llançat, tornava a recuperar la victòria aprofitant una contra. Els berguedans guanyaven la possessió i dominaven lleugerament per sobre d’uns barcelonins que mantenien un joc molt sòlid però seguien sense trobar maneres per transformar-ho en gols. Al minut 34, finalment, Sergi Flores enviava la pilota al fons de la xarxa i recuperava l’empat. No obstant això, els locals encara sorprenien amb un gol quan restaven tres minuts de partit i tornaven a deixar sense punts al Casserres. Els berguedans no es rendien i feien un darrer esprint per tal de recuperar l’empat però, tot i comptar amb ocasions fins al darrer moment, no van aconseguir tornar a marcar i el partit va finalitzar amb el 4 a 3 i la victòria pels barcelonins.

Marc CodinaMarc Codina Jugador del PCImagine Casserres

“Penso que hem fet un bon partit i hem donat la cara els quaranta minuts. Ha estat un joc amb moltes anades i tornades, de velocitat i que obligava a mantenir tant l’atac com la defensa al màxim nivell. Sabem que fora de casa costa més guanyar però hem merescut l’empat. No sento que sigui una derrota dolorosa, però hem tingut mala sort de cara a porteria i l’últim gol local a tocar del final ha estat la sentència tot i la bona feina.”

CEFS Prosperitat Divisió Honor FS Marc Codina

Comentaris