Atletisme

El veterà José Izquierdo, del JAB, medalla de plata al campionat de Catalunya de 10km ruta

El veterà José Izquierdo, del JAB, medalla de plata al campionat de Catalunya de 10km ruta
Cursa de Sant Antoni 2018. @CURSASANTANTONI (TWITTER)

El veterà José Izquierdo, del JAB Berga, ha aconseguit la medalla de plata al campionat de Catalunya de 10km ruta, en categoria veterà. El campionat es decidia aquest diumenge a la coneguda cursa de Sant Antoni, a Barcelona, i Izquierdo va ser la gran notícia en clau berguedana.

A banda, altres atletes del club van desplaçar-se al barri barceloní per prendre part de la sortida. És el cas, per exemple, de Guillem Fernández Bruch, que va acabar en una destacada 7a posició absoluta, amb un temps de 32 minuts i 46 segons. També és rellevant la 7a posició en categoria femenina de Núria Cascante, que amb una marca de 38 minuts i 8 segons confirma el seu gran moment de forma.

També en clau berguedana, els atletes del JAB Carles Cort i Lídia Pons van participar en el campionat català. Cort va fer un temps de 37 minuts i 5 segons i va creuar la línia d’arribada en 178è lloc. En canvi, Pons va ser la 75a dona amb una marca de 45 minuts i 24 segons.

Classificació de la Cursa de Sant Antoni 2018

Comentaris