Bàsquet, Bàsquet Berga

El nou Bàsquet Berga comença a rutllar (69-74)

El nou Bàsquet Berga comença a rutllar (69-74)
Eloi Edo fa una penetració en un partit a Berga. ALEIX CAMPRUBÍ

El Bàsquet Berga s’ha retrobat amb la victòria aquest cap de setmana en la visita a la pista del CN Caldes, per 69 a 74. L’equip comença a sobreposar-se a la marxa de Yuste i encara ara una segona volta amb nous esquemes tàctics per tornar a lluitar pels objectius.

L’inici va ser còmode per als de negre, amb un bon parcial inicial que insinuava el canvi respecte les darreres jornades. L’equip aconsegueix trencar la defensa zonal del Caldes, ajudat d’un Jordi Picas encertat des de 6,25. Tot i això, els locals es mantenen al partit precisament gràcies a l’encert exterior, per arribar amb empat a 19 al final del primer quart. En el segon, els locals agafen un lleuger avantatge, de 6 punts, gràcies a aquest encert, mentre Picas manté als berguedans al partit. Eloi Edo confirma el seu bon partit al fil del descans, amb un triple sobre la botzina que deixa als de Manel de Haro un punt per sobre a la mitja part, 35 a 36.

Els visitants surten concentrats i amb idees clares a la represa, i aprofiten un parcial de 10 punts a 0 i una diferència que aguanten fins als darrers minuts, quan el Caldes aconsegueix remuntar i tornar-se a posar a 1 punt, 50 a 51. El domini ofensiu del Berga és clar en el darrer parcial, que se suma a una defensa seriosa que recupera pilotes. Tot i això, el Beep pateix alguns minuts de desencert en el tir que li impedeixen augmentar la diferència, però la intensitat en defensa no fa perillar el partit. Tot i això, un parell de cistelles forçades i un triple dels locals maquillen el marcador amb el definitiu 69 a 74.

La victòria ajuda als de negre a aixecar al cap i recuperar-se a la taula, situant-se a la 5a plaça amb 9 victòries i un partit pendent. L’equip encetarà la segona volta d’aquí a dues setmanes, amb la visita a la pista del CB Matadepera Taronja, 7è classificat amb 8 victòries.

El post-partit: CN Caldes 69 – Bàsquet Berga 74

hugretallHug Tuyet Segon entrenador Bàsquet Berga

“Estem molt contents per la victòria, la necessitàvem com aigua de maig. Després del Nadal que hem passat, amb canvis a la plantilla i sense poder entrenar gaire, és una victòria important i, a més, fora de casa. L’equip ha estat molt bé en atac, a un nivell superior al dels darrers partits, i les estructures defensives que hem inculcat les darreres setmanes ja són palpables en el partit. Hem retocat el sistema d’atac i l’equip ho ha notat, repartint més l’anotació. En aquest partit hi ha hagut bastants anotadors, amb 3 jugadors per sobre dels 10 punts. Això és molt important i és una forma que tothom se senti partícip”.

edoretallEloi Edo Jugador Bàsquet Berga

“Estic molt content, ja que era un partit important, especialment per la situació en la qual ens trobem. A més, teníem les baixes de dos homes importants com el Jordi Riu i el Bernat Martí. Tots units, fent una bona pinya, ho hem tirat endavant. Ens hem trobat còmodes entre nosaltres, i això s’ha reflectit a la pista i en el joc. Tots hem sumat. Personalment he fet un partit molt bo, però crec que ha vingut des de la comoditat de l’equip. Espero poder seguir sumant tant com ho he fet avui”.

Acta del partit

Resultats, classificació i pròxima jornada del Grup 3 de Segona catalana

Bàsquet Bàsquet Berga beep bàsquet berga Berga eloi edo Hug Tuyet

Comentaris