C AT Gironella

Golejada enganyosa que allarga la mala ratxa (4-1)

Golejada enganyosa que allarga la mala ratxa (4-1)
Guillem Maza, en una acció al camp de l'Avià, abans de Nadal. ALEIX CAMPRUBÍ

S’allarga la mala ratxa. Visitar el camp del Premià era una bona oportunitat per acabar amb la mala dinàmica de resultats que arrossega l’Atlètic Gironella des del mes de novembre. No va poder ser. Els homes de Ponti van fer un partit seriós, amb evidents millores respecte el joc d’abans de Nadal, però van caure golejats al camp d’un Premià que va anar per davant en el marcador pràcticament durant els 90 minuts. Al final, 4 a 1 enganyós i la mala ratxa continua: 1 punt dels últims 24 en joc.

El partit va començar francament malament pels interessos de l’Atlètic. Una bona acció individual per banda dreta del Premià va acabar amb una caiguda a l’interior de l’àrea i un penal clar que els locals transformarien sense problemes. Era el minut 2 de partit.

Tot i el gol matiner, el Gironella no va perdre els nervis i va mantenir la cara al partit durant tota la primera meitat. Replegat darrera i amb un joc directe per arribar a l’àrea rival, el conjunt gironellenc va inquietar la porteria del Premià en accions aïllades a pilota aturada, però tampoc va patir en excés defensivament. La solidesa que Ponti buscava va passar l’examen amb nota a la primera meitat.

A la represa, el Gironella va saber llegir que, en un camp curt i ample, calia crear perill per bandes. L’entrada de Pau Ragués al camp va donar frescor a l’atac gironellenc i el gol de l’empat va tardar ben poc a arribar. Al minut 9 del segon temps, una bona centrada d’Oses per banda dreta va ser rematada dins, amb el cap, per Ragués.

El Gironella va sortir millor i, amb l’empat, l’escenari canviava de color. Però l’alegria va durar pocs segons al bàndol visitant. En la jugada posterior al gol del Ragués, el Premià va tornar-se a avançar amb una acció pràcticament calcada a la que instants abans s’havia vist a l’altra punt del camp: centrada per banda i rematada a plaer del davanter, imposant-se als centrals.

El gol va ser un gerro d’aigua freda per als de Ponti, que van veure com l’embranzida de l’inici del segon temps quedava frustrada en deu minuts. A partir d’aleshores, l’equip es va desinflar i el Premià recuperaria el control de la pilota i el partit. En els darrers vint minuts, els locals sentenciarien l’enfrontament amb dos gols més: un, de xut creuat; i l’altre, en una nova centrada rematada, similar a l’acció del segon gol.

El post-partit: Premià 4 Gironella 1

pontiJordi Pont ‘Ponti’ Entrenador de l’Atlètic Gironella

Després d’una primera part seriosa, a la segona hem sabut llegir que calia esprémer les bandes. Però el 2 a 1 ens ha matat i ha acabat amb un bon inici de segona part. Per Nadal hem intentat fer canvis tàctics i avui hem sortit amb un 4-4-2, buscant un joc més directe, però penso que el problema és més aviat mental que tàctic. És evident que l’equip necessita canvis sobre el camp, i per això els fem, però sovint les males ratxes són més qüestió de ‘coco’ que de cap altre cosa. No s’ha fet un partit extraordinari, però tampoc s’ha fet un partit dolent. Però, es clar, marxes amb un mal sabor de boca perquè te n’han fotut quatre, i te’ls ha fotut un rival directe.”

roger-rosellRoger Rosell Jugador de l’Atlètic Gironella

“És bastant enganyós. Penso, honestament, que vam fer un bon partit i que n’hem de treure bones sensacions, malgrat que sigui un 4 a 1 final. Hi ha errades en defensa que cometem i que ens condemnen, però aquest 2018 ha començat molt diferent a com va acabar el 2017. Crec, sincerament, que un cop arribi la victòria que trenqui aquesta mala ratxa, no en pararan d’arribar. Hi ha una bona pinya, treballem molt cada setmana, i tenim equip per seguir a la categoria. Hem canviat de sistema i això comporta un temps d’adaptació, però crec que estem en la bona línia.”

Fitxa del partit

Classificació del grup 4 de Segona Catalana

Propera Jornada

Futbol Grup 4 Jordi Pont Ponti Segona Catalana

Comentaris