Atletisme

El JAB lluitarà per consagrar-se com un dels millors clubs de Catalunya de cros curt

El JAB lluitarà per consagrar-se com un dels millors clubs de Catalunya de cros curt

El JAB es posa a prova aquest diumenge, dia 14 de gener, a Sabadell. Els equips masculí i femení de l’entitat seran presents en el Campionat de Catalunya de cros curt per clubs, on els millors conjunts del territori s’enfrontaran per aconseguir un bitllet pel certamen estatal. El Campionat d’Espanya es disputa a Gijón el proper 25 de febrer.

El femení del JAB hi arriba amb l’objectiu d’igualar la quarta posició aconseguida l’any passat. Si ho fa, tornarà a disputar el campionat d’Espanya per tercer any consecutiu. Les components de l’equip són Núria Cascante, Vanesa Chirveches, Txell Calduch, Anna Garcia, Ester Reguant, Lídia Pons i Sandra Martínez.

En l’apartat masculí, el JAB torna a participar en el campionat, després de descartar-ho l’any 2017. L’objectiu de la formació és classificar-se per primer cop pel campionat estatal, ja que mai a pogut assolir la fita. L’equip està format per Jordi Hernando, Guillem Fernández, Carles Cort, Ramon Camps, Ernest Parcerisa, Xavi Rodriguez i Sergi Vila.

El format del campionat

A la competició puntuaran els quatre millors atletes de cada club i sumaran les seves posicions. La primera posició dona un punt; la segona, dos; i així successivament. Els equips que obtinguin menys puntuació accediran al campionat estatal. Per tant, l’objectiu del JAB, amb Alfonso López com a delegat i entrenador, és colar el màxim de representants de l’entitat entre els primers llocs de la classificació.

Campionat de Catalunya de cros curt Cros Curt JAB

Comentaris