Futbol, UE Avià

Bona imatge sense sumar en la visita del líder (1-2)

Bona imatge sense sumar en la visita del líder (1-2)
Eudald Tubau al terra, després de rebre una falta. ALEIX CAMPRUBÍ

Objectiu: guanyar confiança i competir. Aquesta és la mentalitat que ha imposat Joan Flores des de la seva arribada al vestidor de l’Avià, on els resultats obtinguts es valoren positivament. Aquesta jornada l’equip rebia la complicada visita del líder del grup, el CF Parets, i va aconseguir quallar un bon partit, especialment en la primera part, tot i acabar perdent per 1 a 2.

L’inici del partit va ser dividit, amb joc als dos camps però amb poques trepitjades a l’àrea. Paulatinament els locals aconsegueixen generar alguna ocasió clara, com una rematada de Ferran Hernández per banda dreta que no troba porteria. Després d’alguna tímida ocasió del Parets, els avianesos generen una clara oportunitat de gol, primer quan David Pintó aprofita el rebot d’un corner per engaltar una bona rematada des de fora l’àrea que desvia el porter, i després quan Eudald Tubau remata fora aquest refús que l’havia deixat sol davant de la porteria. Els de Flores no van tenir temps de refer-se d’aquesta ocasió perdonada a l’encaixar, poc després, el gol del Parets, en la rematada d’un córner per part de Sergio Sánchez (36′).

Lluny d’enfonsar-se, els del sac-i-ganxo segueixen treballant en la línia a seguir i aconsegueixen el merescut empat, a través d’una ocasió a pilota aturada, quan la pilota acaba caient sobre Sergi Vilalta que, lliure de marca dins de l’àrea, engalta una bona rematada per posar l’1 a 1 (42′). El partit arriba en empat també gràcies a una bona acció de Ayoub Jilali al fil del descans, que atura una rematada franca del Parets.

Alguns jugadors encara es col·locaven bé les mitges quan, just tornar de la segona meitat, l’equip visitant aprofita una centrada en una transició i una mala sortida del porter per tornar-se a avançar, quan Francisco González s’imposa per sobre dels seus rivals i aconseguir una bona rematada de cap (46′). Poc després, l’Avià reclama alguna targeta groga que l’àrbitre no assenyala, fins que, finalment, ensenya la segona al golejador González, deixant al rival amb 10 durant mitja hora (62′). Al cap d’uns minuts, l’àrbitre tampoc veu unes clares mans d’un jugador del Parets dins de l’àrea, que haurien suposat un penal a favor dels blanc-i-blaus.

Passen els minuts i el joc i la intensitat cada vegada van a menys, amb més aturades i menys ritme, i justes ocasions, fruit de la voluntat del Parets i de la manca d’efectius de l’Avià. Els canvis d’Eloi Soler per Pintó (74′) i de Joel Fernández per Oriol Rodríguez (85′) no sacsejar a l’equip. En els darrers minuts, els locals juguen molt a camp rival, amb possessions llargues, però el Parets es cobreix bé i no cedeix cap ocasió realment clara.

La derrota segueix deixant als de Flores a la penúltima posició del grup, amb 7 punts, els mateixos que el Can Rull, que va per davant. Precisament aquests dos equips tenen pendents els pocs minuts que restaven per jugar quan l’àrbitre va suspendre el partit la jornada passada. La salvació la marca l’OAR Vic, que suma 13 punts. La setmana vinent els berguedans encetaran la segona volta amb la visita del Matadepera, ara 7è classificat amb 31 punts.

El post-partit: UE Avià 1 – CF Parets 2

joan-flores

Joan Flores Entrenador UE Avià

“Ha sigut un partit molt intens, típic de segona catalana. A vegades quan el líder s’enfronta a un equip de baix el partit es pot trencar, però la imatge donada ha sigut d’un partit molt seriós, com si fos d’entre dos equips de la zona alta de la classificació. Per oportunitats i per situacions de joc, hem fet mèrits per empatar. En futbol, però, la dinàmica que pot tenir un equip que va líder no és la mateixa que la d’un que va a baix: les pilotes clares ja no t’entren, et fan un gol de córner per un petit error… L’Avià està guanyant confiança i cada cop va a més, podem valorar positivament aquest tram. No deixem de ser amateurs i l’important és que el vestidor tingui confiança en si mateix, perquè així seràs competitiu i així tens més opcions. Ens agradaria guanyar els 9 partits que busco jo, és una opció perduda, però era un rival temible”.

sergivilaltaSergi Vilalta Jugador UE Avià

“A la primera part hem sigut superiors, i a la segona amb ells amb 10 també n’hem tingut alguna. Ens han marcat de seguida un gol i no hem aconseguit remuntar-lo. Mereixíem més d’un gol a la primera meitat, hem dominat el partit. A l’estar justos de plantilla, a la segona meitat s’ha notat en l’àmbit físic. A mesura d’entrenar i treballar partit a partit ho podem tirar endavant. És difícil, però la mentalitat ha canviat. He estat millor a la primera part que a la segona”.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Les imatges del partit

DSC_0013 DSC_0018 DSC_0024 DSC_0026 DSC_0065 DSC_0066 DSC_0067 DSC_0069 DSC_0073 DSC_0074 DSC_0075 DSC_0080 DSC_0081 DSC_0085 DSC_0086 DSC_0096 DSC_0099 DSC_0100 DSC_0102 DSC_0103 DSC_0104 DSC_0106 DSC_0114 DSC_0127 DSC_0135 DSC_0136 DSC_0145 DSC_0147 DSC_0156 DSC_0160 DSC_0163 DSC_0165 DSC_0173 DSC_0174 DSC_0181 DSC_0187 DSC_0196 DSC_0197 DSC_0217 DSC_0232

Avià Futbol Joan Flores Segona Catalana Sergi Vilalta UE Avià

Comentaris