Futbol Sala, Casserres Masculí, Puig-reig

El Casserres accedeix a la fase final de la II Copa Nadal

El Casserres accedeix a la fase final de la II Copa Nadal
David Molina va obrir el marcador del darrer partit. LÍDIA LÓPEZ

El Casserres s’ha classificat directament a la final de la segona Copa Nadal de la Catalunya Central després de guanyar ahir a la tarda tots els partits disputats al seu pavelló. La Llangotera de Casserres acollia els partits classificatoris del Grup A, on també competien el Puig-reig, el Castellterçol i el Navàs.

La tarda arrencava amb victòria per 6 a 2 del Castellterçol al Puig-reig i seguidament era el torn del Casserres i el Navàs, on els locals es van imposar 6 a 3 després d’un partit de molta tensió i expulsions a les files bagenques. La tercera trobada de la tarda va donar pas al derbi berguedà, on els locals van imposar-se amb facilitat als puig-reigencs per 3 a 0. La segona tanda de partits la van encetar el Navàs i el Castellterçol, on els moianesos van guanyar per un contundent 2 a 9. Els bagencs repetien seguidament contra el Puig-reig, que no va tenir la millor tarda i va tornar a perdre per 0 a 6. L’emoció es va estirar fins al darrer partit, on els dos conjunts arribaven amb ple de victòries. Un empat classificava als moianesos a la final per la diferència de gols aconseguida als partits anteriors, així que els locals jugaven a tot o res.

2CopaNadalCatCentral B

El Casserres es va endur el derbi de la tarda contra el Puig-reig. LÍDIA LÓPEZ

El FS Solsona, classificat del Grup B

Després d’un inici molt igualat, David Molina avançava els casserrencs, tot i que l’avantatge durava pocs segons després que el Castellterçol rematés a porta a la mateixa jugada seguida del servei després del gol local. La situació s’allargava fins a pràcticament el xiulet final, quan a través d’un servei de córner Franc Serra no perdonava i encertava el segon gol casserrenc amb un xut fortíssim quan restaven 40 segons de joc. Els de Castellterçol sortien de cinc per recuperar l’empat però no van poder travessar la porta berguedana i el bitllet a la fase final es quedava a casa.

D’aquesta manera, el Castellterçol, el Puig-reig i el Navàs lluitaran per accedir a la final amb el Manresa Juvenil, l’Oló i el Manlleu el proper dissabte dia 6 a la tarda, al Pujolet de Manresa. Al Grup B, que van disputar els partits de forma paral·lela a Manlleu, l’accés a la final es va decidir per la diferència de gols després d’un triple empat a dues victòries del Manresa Juvenil (1-2 i 5-0), el Manlleu (4-1 i 3-5) i el Solsona (0-2 i 4-1). Els dos millors equips accediran a la final del diumenge 7 a Navàs on ja esperen els caps de sèrie de la competició, el Solsona i el Casserres.

 

Catalunya central Copa Nadal Catalunya Central Futbol Sala Futbol sala

Comentaris