Atletisme

El duo Baños – Tomassa i Txell Calduch s’imposen a la 18a Sant Silvestre de Berga

El duo Baños – Tomassa i Txell Calduch s’imposen a la 18a Sant Silvestre de Berga
Podi absolut de la Sant Silvestre 2017. LÍDIA LÓPEZ

15 minuts i 49 segons. Aquest és el temps que han necessitat Toni Baños i Xavi Tomassa en completar la divuitena edició de la Sant Silvestre de Berga. Els corredors del Club Atlètic Manresa i l’Inverse Running les Franqueses han mostrat una gran germanor entrant a la meta a la vegada en una prova que es torna a consolidar un any més, amb més d’un miler d’inscrits entre totes les curses que al llarg de la tarda s’han dut a terme al Passeig de la Indústria.

El casserrenc Pau Llorens, del Club Orientació Berguedà, ha completat el podi masculí amb un temps de 16 minuts i 4 segons. Pel que fa a les dones, la més ràpida ha estat Txell Calduch, del JAB, que ha finalitzat els cinc quilòmetres en 19 minuts i 6 segons. Només deu segons després, feia aparició Alba Xandri i al cap de trenta més, tancava el podi femení l’esportista del Jab – Portouch, Anna Garcia.

El Club Atlètic Berga i l’Ajuntament de Berga, organitzadors de la prova, han tornat a donar gran protagonisme als premis en la categoria de disfressa, de forma individual o grupal, on han destacat monges, sardines, unicorns i un gran grup de reis de l’orient carregats de regals.

 
SantSilvestre17 B

Primers classificats a les categories individuals, des de M i F 1 al 7. LÍDIA LÓPEZ

Club Atlètic Berga Sant Silvestre

Comentaris