Futbol Sala, Casserres Femení

El Casserres revifa al descans per salvar un punt (3-3)

El Casserres revifa al descans per salvar un punt (3-3)
El Casserres llest per la segona part. ALBERT CODINA

Les jugadores del Molles Malé Casserres tanquen el 2017 amb un darrer punt aconseguit als últims segons de partit amb l’empat a 3 contra l’Olesa. Les berguedanes podran encarar les darreres jornades de la primera volta de lliga amb una tendència a l’alça, després d’un inici de lliga dolent.

El partit començava amb domini absolut de les visitants. Mentre que les berguedanes no aconseguien fer tres passades seguides sense perdre l’esfèric, les de l’Olesa feien seu el joc i aviat estrenaven el marcador. El ritme de les de Casserres continuava ensopegat i a remolc de les verd i blanques, que sense gaire oposició assolien una diferència de 0 a 3 abans d’arribar al descans.

Durant l’aturada del descans, les casserrenques acordaven tornar a la pista amb totes les ganes i la millor actitud, ja que tenien molt a guanyar i poc a perdre. D’aquesta manera, es girava per complet la situació de la primera meitat, i eren les berguedanes les quines es quedaven la possessió de la pilota. Jeni Serralvo era l’encarregada d’iniciar la remuntada amb el primer gol local que deslligava del tot a les berguedanes, i aviat tornaven a ampliar el marcador a través de Judit Solà. Amb constància i decisió fins al final, Nerea Gómez col·locava l’empat quan tan sols restaven 15 segons per disputar. Les de l’Olesa sortien a la desesperada de cinc després de tornar a posar en joc la pilota, però no servia de res i el partit finalitzava amb l’empat 3 a 3 i un punt per cada equip.

NereaNerea Gómez Jugadora del Molles Malé Casserres

“Els partits on comences perdent amb una diferència així i després acabes remuntant són macos de recordar. En el meu cas particular és encara més especial i gratificant pel fet d’haver aconseguit el gol de l’empat, tenint en compte a més que quedaven escassos segons pel final del partit. Vam fer un gran esforç i ens deixa bones sensacions per l’any vinent.”

Nerea Gómez Olesa Primera Catalana FS

Comentaris