Vòlei

Primera victòria del CEB Vòlei Berga (2-3)

Primera victòria del CEB Vòlei Berga (2-3)
Jugadors del CEB Vòlei Berga després d'un punt, en un partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

Contra tot pronòstic l’equip de vòlei del CEB va aconseguir la seva primera victòria en la competició d’enguany, en superar al 5è set als Spiking Neurons de Barcelona, un equip que havia aconseguit 3 victòries, en un partit molt disputat.

Els visitants ja van avisar guanyant el primer set per 18 a 25, però els barcelonins van reaccionar i van guanyar els dos següents, per 25 a 14 i 25 a 17. Els berguedans van començar el quart set amb els ànims minvats i anant per darrere a l’inici, però van treure forces d’on van poder per remuntar i posar el 20 a 25 i, en el desempat, imposar-se per 10 a 15.

La victòria es tradueix en els 2 primers punts pels de blanc, que serveixen a l’equip per sortir de la cua de la classificació i ara són 7ns, penúltims. Després de la pausa nadalenca, l’equip rebrà al Paip Vòlei Club, que és el 5è classificat amb 3 victòries i 3 derrotes.

ceb

Berga CEB CEB Berga ceb volei CEB Vòlei Berga vòlei

Comentaris