Motor

Franc Serra, sisè a la final Open del Superprestigio de Barcelona

Franc Serra, sisè a la final Open del Superprestigio de Barcelona
Franc Serra Sala ahir al Palau Sant Jordi de Barcelona. PHOTOCARS

Molt bona actuació del berguedà Franc Serra a la cinquena edició del Superprestigio Dirt Track de Barcelona. Una edició deslluïda pel la fluixa presència de públic, però amb el mateix ADN i espectacle de sempre.

El pilot del Honda Alonso Racing Team va iniciar bastant bé la jornada marcant el sisè millor temps als entrenaments lliures. Amb 27 curses per endavant, podia passar de tot i Serra va començar de la millor manera: dominant les sis voltes de la primera mànega classificatòria de la tarda. Així, el gironellenc deixava entreveure el seu talent davant dels 43 pilots d’11 nacionalitats diferents que ahir es van aplegar al Palau Sant Jordi de Barcelona.

DSC_0418

Amb aquesta primera victòria i la segona posició en la segona mànega, Franc va passar directament a les finals de la categoria Open i es va deslliurar de la repesca.

Ja a les tres finals, Franc Serra va ser setè, sisè i cinquè, sumant així 13 punts que el van col·locar en la sisena posició final de la categoria Open.

Franc Serra Pilot Honda ART

franc-serra  “Molt content, ja que és el primer any que arribàvem amb bones condicions físiques i vam poder demostrar que teníem el ritme i el nivell.

Vam poder passar directe a les finals que sabíem que no serien fàcils, però lo bo és que eren tres carreres i això ens va donar més oportunitats. Esperem poder  repetir-ho l’any que ve”

Domini americà

Els hi va costar agafar el ritme del Palau Sant Jordi però els americans JD Beach i Briar Bauman van dominar la gran Superfinal seguits de Ferran Cardús tercer i Toni Elias quart.

Paris 2018?

L’empresa organitzadora del Superprestigio Dirt Track, RPM-MKTG aposta per la continuïtat de la prova, però no se sap si es canviarà de localitat. El promotor francès Claude Michy té un gran interès per dur la prova al U Arena parisenc i així traslladar l’espectacle de les derrapades a la capital francesa.

Comentaris