Futbol, CE Berga

El Berga segueix sense ficar-la (3-0)

El Berga segueix sense ficar-la (3-0)
Sergi Ruiz xuta a porteria en un partit a casa d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

No hi ha manera. El CE Berga segueix negat de cara porteria i ha tornat a ensopegar en el seu particular Tourmalet contra els equips de la zona alta. Tot i generar ocasions, l’equip ha tornat a perdonar gols i ja són 3 partits consecutius els que porten els de Joan Prat quedant-se amb zero gols.

La primera diana local arriba en els compassos inicials de partit, en una jugada que acaba amb la rematada de David Sánchez, qui -segons els berguedans- es trobava en clara posició de fora de joc. L’àrbitre considera que el jugador està habilitat, però, i el gol puja marcador (10′), desficiant als jugadors blanc-i-vermells. Al cap d’uns minuts, el Berga es troba amb l’opció d’aconseguir l’1 a 1 amb una jugada que finalitza Rafa Zafra sol davant del porter local, qui atura la rematada. En la jugada immediatament posterior, Les Franqueses aconsegueix augmentar la diferència amb el 2 a 0, en un contracop que remata Carlos Julián Adarve (18′).

El gol deixa tocats als de Joan Prat, que no obstant això segueixen generant ocasions clares, entre les quals destaquen una de Joanet, una vaselina de Sergi Ruiz molt llunyana, pràcticament des del mig del camp, que el porter atura i una altra del ‘9’ en la qual el porter atura l’1 contra 1, al rebot del qual no arriba a rematar pels pèls Rafa Zafra. El Berga arribava frustrat al descans, amb dos gols per darrere al marcador, tot i haver generat més ocasions de gol.

A la segona meitat el partit té poca història. El rival es tanca més i els equips no permeten ocasions clares a les seves àrees. El tercer de Les Franqueses el fa Alan Garcia, picant una gran falta que acaba entrant per l’escaire de Dani Peralta (74′). El tanto suposa la sentència i el Berga acaba de abaixar els braços fins a la mort de l’enfrontament.

A l’espera de diversos partits, la derrota fa caure al Berga a la 11a plaça, amb 18 punts, havent-ne sumat tan sols 2 dels darrers 15 disputats. Passades les festes nadalenques, els berguedans rebran al Vic Riuprimer, que a hores d’ara és 2n amb 32 punts, en el que serà el penúltim partit de la primera volta.

El post-partit: CF Les Franqueses 3 – CE Berga 0

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“El primer gol és una errada arbitral greu, que ens marca el partit. Quan teníem l’1 a 1 no l’hem aconseguit i ens han fet el 2 a 0, i fins i tot amb aquest marcador el porter ha fet una gran aturada d’una vaselina de Sergi que ens podia posar al partit. Avui hem tingut més ocasions que en els darrers dos partits. L’efectivitat són moments de joc, i això canviarà. Són aspectes que entrenem i al partit és diferent, és real i s’hi ha de ser. El partit l’hem llegit bé. No ha fallat res tàcticament, simplement ens han marcat els moments de partit, el fora de joc i la contra. No ens han superat tàcticament, ha faltat eficàcia per ficar-les dins, ens està costant. Si contra els de dalt tens 4 ocasions i les falles ho acabes pagant, mentre ells en tenen 4 i en fan 2. Tot segueix igual, hem de seguir i sabem que podem puntuar contra els de dalt. Si no aconseguim punts ara, ens enfonsarem a la taula. Tenim un calendari molt dolent, ja que després dels de dalt ens ve el pelotón i al final de temporada ens tornen a tocar els de dalt”.

sergiruizretallSergi Ruiz Jugador CE Berga

“Sabíem que era un camp molt difícil, on guanyen pocs equips, però vam sortir amb voluntat de retrobar-nos amb la victòria. Hem sortit amb la voluntat de retrobar-nos amb la victòria. En clar fora de joc ens han fet el primer, que ja ens ha tret del partit, i al cap de poc ens fan el segon. Hem tingut moltes ocasions a la primera part, però cap ha entrat. El 3 a 0 ens ha matat i hem llançat el partit. Estem en una mala ratxa, creem moltes ocasions per partit però falta que entrin dins. Han xutat menys i han fet 3 gols. Si seguim com fins ara, això ho aixecarem entre tots. He oblidat la lesió i gairebé he jugat els 90 minuts, fins que els bessons han dit prou. M’he trobat molt còmode al terreny de joc i amb l’equip. He tingut un xut pràcticament del mig del camp que encara no sabem com el porter l’ha aturat, i un 1 contra 1 que ha aturat el porter i el Rafa no ha pogut rematar el rebot”.

Acta del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga Futbol Joan Prat Segona Catalana Sergi Ruiz

Comentaris