Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

El Puig-reig venç a l’Alt Berguedà al derbi de Tercera Catalana (5-2)

El Puig-reig venç a l’Alt Berguedà al derbi de Tercera Catalana (5-2)
Els jugadors del Puig-reig celebren el triomf als vestidors. FS PUIG-REIG

El primer derbi berguedà de la temporada deixa la victòria la casa, després que el Puig-reig s’hagi imposat per 5 a 2 als de l’Alt Berguedà. El partit ha arribat amb emoció a la segona part després d’un primer període igualat i de bon joc dels dos conjunts, però finalment, seria el conjunt local el que es feia amb els tres punts beneficiant-se de la major experiència com a equip. Amb aquest el resultat, el conjunt del Puig-reig es manté a la part alta de la classificació mentre que l’Alt Berguedà continua treballant per encarar una millor segona volta de lliga.

Els nois del Puig-reig començaven el partit amb iniciativa, marcant el ritme i intentant obrir el marcador com més aviat millor per descol·locar un Alt Berguedà més reservat però amb ganes de lluitar el partit. Així, al minut 6, Miquel Àngel Garcia marcava el primer gol de la tarda que confirmava la bona arrencada dels locals. A partir d’aquest moment, i fins al descans, els locals seguirien portant el compàs del joc però no aconseguien generar gaire perill a l’àrea rival, mentre que els visitants aprofitaven els contraatacs per arribar a la porteria del Puig-reig i comptaven amb algunes ocasions. Seria en una d’aquestes ocasions que Jordi Farràs aconseguia empatar el partit, just abans del descans, deixant el joc molt obert de cara la segona meitat.

A la represa, els del Puig-reig sortien amb una marxa més i la ferma voluntat d’endur-se la victòria. Amb més serenor i una estratègia de jugades ràpides, aconseguien escapar de la pressió dels visitants per així trencar l’empat amb dos gols molt seguits de Carlos Roig, que col·locava el 3 a 1 i posava de cara el partit als locals. El partit es tornava a equilibrar durant uns minuts i els de l’Alt Berguedà s’apressaven per tornar a reenganxar-se al partit sense èxit. A la vegada, l’equip va començar a notar la falta de canvis a la banqueta davant d’un Puig-reig que es mostrava segur i amb opcions de rematar. I així ho feien a través de Carlos Muñoz i Miquel Àngel Garcia posant el marcador a 5 a 1 quan restaven deu minuts de partit.  Els visitants optaven en aquest moment sortir a jugar de cinc i no donar per perdut el partit, mentre que els locals es tancaven a defensar la diferència aconseguida. Roger Alcantara aconseguia fer un gol més pels de l’Alt Berguedà però el partit es va anar apagant sense que el conjunt pogués fer-ne cap més i el derbi finalitzava amb victòria del Puig-reig amb el marcador definitiu de 5 a 2.

derbi Tercera Catalana FS

Comentaris