Futbol Sala, Casserres Femení

Cop d’efecte a costa del cuer (1-9)

Cop d’efecte a costa del cuer (1-9)
Les jugadores del Casserres celebren un gol en un partit anterior. LÍDIA LÓPEZ

Les jugadores del Molles Malés Casserres han aconseguit la segona victòria de la temporada a la novena jornada. Les berguedanes es desplaçaven a la pista del Gavà, conjunt que ocupa la darrera plaça de la classificació i que està protagonitzant una arrencada de lliga molt dolenta. Amb una superioritat evident, les berguedanes van gestar un 1 a 9 que les ajuda a agafar un glop d’aire a la classificació.

Les berguedanes saltaven amb ganes d’oblidar la mala ratxa que viuen aprofitant la condició de favorites per endur-se la victòria. L’ímpetu feia que en només dos minuts, Jeni Serralvo obrís el marcador tot i que, als cap de pocs minuts, una errada els costava l’empat i recordava a les visitants que no podien despistar-se. Aviat, Cristina Rial reparava l’error amb el segon gol i donava una pista sobre el que seria el desenvolupament de tot el partit. Portant el ritme de joc i amb la possessió de la pilota de la mà, les berguedanes van poder executar les seves millors jugades davant de la nul·la disputa de les del Gavà. D’aquesta manera, a la segona meitat del període, les del Casserres van posar-se molt de cara el partit amb el segon gol de Rial i dos més de Serralvo que posaven l’1 a 5 al marcador just abans del descans.

A la represa, les locals no trobaven la manera de pressionar a les visitants, que tornaven a fer gol mitjançant Nerea Gómez als quatre minuts de meitat disputats. El joc del Gavà consistia únicament a enviar la pilota el més lluny possible de la porteria i així evitar mals majors, però la pressió inexistent suposava una porta oberta per les berguedanes. Després d’uns minuts de pausa, i ja a la recta final del partit, les de Casserres tornaven a enviar la pilota al fons de la xarxa en tres ocasions més, amb xuts d’Iris Garcia i repetint per tercera i quarta vegada respectivament, Cristina Rial i Jeni Serralvo per sentenciar una gran actuació i col·locar l’1 a 9 definitiu.

JuditSolàJudit Solà Jugadora del Molles Malé Casserres
“Estic contenta perquè guanyar per tants gols sempre és una alegria, i encara que jo no hagi marcat, ho celebro igual per les companyes que sí que ho van fer. M’hauria agradat que el partit fos una mica més ràpid perquè segur hauríem pogut aconseguir més però al final ens hem deixat arrossegar una mica al joc lent de les locals. Ens hem de quedar amb què hem jugat bé i que hem mostrat la nostra millor versió.”

CE CCR Gavà Primera Catalana FS

Comentaris