Handbol

L’Handbol Berga cedeix la victòria en un partit estrany (31-26)

L’Handbol Berga cedeix la victòria en un partit estrany (31-26)

L’Handbol Berga ha caigut derrotat aquest cap de setmana a la complicada pista de l’Handbol Rubí B, en un partit peculiar que va acabar 31 a 26. El Berga no va saber interpretar i executar els moments en els que es podria haver ficat al partit, no va aprofitar la baixa del porter local i es va veure perjudicat per l’arbitratge en diverses accions.

L’equip va tornar a plantejar el partit des de la importància de la defensa, una 3-2-1 que havia de bascular a la perfecció. La falta de concentració i el joc ràpid dels rivals, però, fan que fins i tot els laterals trobin espais per acabar rematant des dels 6 metres. En atac, els de Sergi Hernàndez aconseguien bones accions a través de jugades senzilles, sense tenir una ofensiva brillant, pràcticament anotant només a través de jugades llargues. Els verd-i-vermells no van saber aprofitar la lesió del porter del Rubí, que va ser substituït per un jugador de camp. Al descans, 14 a 13, on el millor era el resultat.

A la represa l’equip es planta a la pista amb més pausa i tranquil·litat, emfatitzant en la defensa, davant un Rubí que aposta pel contracop. Mentre la defensa millora en aquesta meitat, tot i patir per les embranzides de l’extrem esquerre, en atac l’equip falla ocasions clares, desaprofitant opcions d’enganxar-se al partit.

Els minuts passen, el partit es tensa i les defenses són més agressives, accentuat per un arbitratge més permissiu amb els locals que amb els visitants. Els berguedans van patir diverses exclusions, mentre el rival no les rebia per accions similars. En els darrers 10 minuts els equips lluiten al màxim i el partit requereix picardia, cosa de la qual se’n surt millor el rival que el Berga, potser acusant la falta de veterania. En els darrers minuts els d’Hernàndez arriben massa gols per darrere i no poden reaccionar, arribant al definitiu 31 a 26. Al final del partit hi va haver una petita picabaralla, provocada per un jugador del Rubí que va tirar la pilota al cap d’un visitant, amb el temps ja exhaurit.

L’equip segueix a la zona alta sumant 7 victòries per 3 derrotes, concretament a la 3a posició amb 14 punts. El proper rival serà l’Esparreguera, en un partit que hi haurà molt en joc, ja que és un rival directe que se situa a la 5a plaça, a 1 victòria del Berga, tenint encara un partit pendent.

El post-partit: Handbol Rubí B 31 – Handbol Berga 26

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“Hem fet un mal partit en defensa. Tot i això, a la mitja part hem arribat anivellats. No hem sabut parar als laterals, fèiem massa ajudes al central i perdíem les posicions defensives. S’ha lesionat el porter local i, en comptes d’aprofitar-ho ens hem relaxat i a altres els ha pesat la responsabilitat. A la segona meitat hem defensat millor, tancant el centre, però ens han superat als extrems. En atac no hem sabut llegir els moments claus per recuperar al marcador. El partit ha estat marcat per la lesió d’un local que ha aturat el partit vint minuts i un arbitratge que no hem entès”.

ramoncaballeretallRamon Caballé Jugador Handbol Berga

“A vegades es perd perquè l’equip juga malament, però avui no hem fet més perquè l’àrbitre no ens ha deixat. És molt difícil remuntar així. L’equip ha lluitat fins al final, però amb aquest arbitratge és impossible guanyar a una pista com aquesta. Per la meva part he intentat defensar bé. Ara ens toca seguir i ens aixecarem la setmana vinent a casa, perquè l’equip en té ganes. També tenim ganes que vingui el Rubí a casa”.

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

Imatges del partit, cedides per Josep Maria ‘Pemi’ Serarols

Rubí 1 Rubí 2 Rubí 3 Rubí 4 Rubí 5 Rubí 6 Rubí 7 Rubí 8 Rubí 9 Rubí 10 Rubí 11 Rubí 12 Rubí 13 Rubí 14 Rubí 15 Rubí 16 Rubí 17 Rubí 18 Rubí 19 Rubí 20 Rubí 21 Rubí 22 Rubí 23

Berga Handbol handbol berga

Comentaris