UE Avià

Joan Flores, nou entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Avià

Joan Flores, nou entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Avià

El bagenc Joan Flores és el nou entrenador del primer equip de la Unió Esportiva Avià. Flores, fins fa poc tècnic del CE Puig-reig, afronta així la seva segona etapa al club. Ja va ser al capdavant de la banqueta avianesa, quan l’equip jugava a l’antiga Primera Regional. Després d’ell han vingut entrenadors com Joan Prat –que va aconseguir un ascens a Preferent i un altre, a Primera Catalana-, Albert Garcia –que va fer la millor temporada de la història del club, amb un 4t lloc a Primera- o Xavi Posasque és qui li passa el relleu-.

Segons ha pogut saber l’Entre Rivals, Flores ja ha conegut el seu nou equip. Ha estat a Avià aquest mateix dimarts al vespre, presenciant el partit amistós que el primer equip de l’entitat disputa contra el filial. Dijous l’equip s’exercitarà novament i serà aleshores quan el nou entrenador agafi les regnes de la plantilla i dirigeixi el seu primer entrenament, amb la vista posada al partit del proper cap de setmana al camp de l’OAR Vic.

Fonts de la directiva han afirmat a aquest diari que confien en Flores perquè és “un home que coneix la casa” i “fa anys que està ficat en el món del futbol”. A banda, la junta espera que Flores pugui “aportar el canvi que necessitem per sortir del forat on estem” i “algun fitxatge que reforci la plantilla actual”.

entrenador Joan Flores UE Avià

Comentaris