Futbol Sala, Casserres Femení

Derrota descafeïnada (0-3)

Derrota descafeïnada (0-3)
Servei de banda del Sants aquesta tarda a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

Les jugadores del Molles Malé Casserres no han pogut repetir la victòria de la darrera jornada i han caigut a la seva pista davant del Màgic Sants per 0 a 3. Les barcelonines han sabut jugar bé les seves cartes per aprofitar el seu gran nombre de canvis a la banqueta i oferir un alt ritme al llarg de tot el partit. Per la seva banda, tot i comptar amb una banqueta molt més limitada, les berguedanes no han abaixat els braços i han gaudit de bones ocasions.

El partit ha començat molt igualat, amb unes visitants més decidides que topaven amb la fermesa de les seves rivals. Amb la seva formació més tancada a darrere, les berguedanes enfonsaven els plans de les barcelonines d’arrencar marcant aviat i les forçaven a treballar més per provar les incursions a la zona de perill local. Així doncs, tot i gaudir de més possessió de la pilota, no lideraven amb total fermesa, cosa que permetia a les casserrenques sortir a l’ofensiva en diverses ocasions. Finalment, la insistència del Sants es traduïa en un gol a la recta final del període que mantenia les opcions molt obertes de cara a la segona part.

A la represa, ambdós equips mostraven una actitud més activa que donava per entès que la segona part tindria un tarannà totalment contrari al de la primera. Les berguedanes donaven un cop d’atenció arribant a la porteria contrària amb dues ocasions molt ràpides i perilloses. Les barcelonines reaccionaven immediatament i ampliaven el marcador amb el segon gol, que lluny de desanimar a les locals, seguien lluitant per un control de l’esfèric molt més repartit que a l’altra part. Les berguedanes generaven ocasions clares que, o bé sortien per poc o aturava amb bona traça la portera adversària, protagonisme que compartiria amb la portera local, que salvava diverses accions de les de Sants, inclosa una perillosíssima falta a la línia de l’àrea.

Novament però, el bon ritme de les visitants acabava tombant la balança a favor seu i marcaven el tercer gol a la meitat del període. Conscients que encara quedaven molts minuts, les locals treien forces d’on gairebé no en quedaven per seguir pressionant a les rivals i tornaven a crear bones ocasions que no acabaven en bon port. Per la seva banda, tot i el marcador còmodament favorable, les del Sants no donaven el resultat per firmat i seguien lluitant amb intensitat. Finalment, cap equip ha pogut encertar a porta i el partit ha finalitzat amb el 0 a 3 al marcador.

NereaNerea Gómez Jugadora del Molles Malé Casserres

“Elles tenien un bon nivell, jugaven molt bé. Però nosaltres ens hem defensat bé i a la primera part només han pogut marxar amb un gol, cosa que crec que no s’esperaven. Penso que nosaltres també hem fet un bon partit però elles eren més bones que nosaltres a la vegada que també eren moltes més jugadores per fer canvis. No hi podíem fer res més, hem donat la cara i la setmana que ve tornarem a sortir a lluitar.”

Màgic Sants Nerea Gómez Primera Catalana FS

Comentaris