UE Avià

Xavi Posas dimiteix com a entrenador del primer equip de l’Avià

Xavi Posas dimiteix com a entrenador del primer equip de l’Avià
Xavi Posas, instants abans de l'inici del derbi entre l'Avià i el Berga. ALEIX CAMPRUBÍ

El fins ara entrenador de la Unió Esportiva Avià, Xavi Posas, ha anunciat aquest dissabte a la tarda que deixa la banqueta del primer equip de l’entitat. La dimissió s’ha fet oficial just després de la derrota de l’equip a casa contra el Ripollet per 0 a 3.

Posas ha explicat a l’Entre Rivals que ja va posar la dimissió sobre la taula fa unes setmanes  en vista dels resultats de l’equip, però la directiva va demanar-li que aguantés, almenys, fins trobar-li substitut. Sembla que aquest relleu s’ha trobat i el club el farà oficial en els propers dies.

El fins ara tècnic, però, ha confessat a aquest diari que s’ha topat amb una entitat i uns jugadors que “han fet tot el que estava en les seves mans” per intentar evitar el mal inici de temporada de l’equip, però al final “sortir de les males dinàmiques és molt complicat”.

L’Avià és ara mateix el penúltim classificat del grup 4 de Segona Catalana, amb només 4 punts dels 39 que s’han disputat. L’equip tot just debuta aquest any en la categoria, després de baixar de Primera Catalana la temporada passada.

Dimissió entrenador UE Avià Xavi Posas

Comentaris