Futbol Sala, Casserres Masculí

Repartiment de punts amb un empat in extremis (3-3)

Repartiment de punts amb un empat in extremis (3-3)
Jugadors del PCImagine Casserres la setmana passada a casa. LÍDIA LÓPEZ

Els nois del PCImagine Casserres continuen reforçant el marcador de punts a la lliga. Aquesta jornada l’equip s’ha desplaçat a Barcelona on ha firmat un empat per 3 a 3 contra el Màgic Sants. El punt més negatiu del partit ha estat la lesió de dos jugadors de la plantilla casserrenca, Sergio Flores i el juvenil Joan Anido.

Des del primer moment, els dos conjunts van jugar al màxim per tal de sorprendre a l’adversari. Tot i la igualtat i les ocasions repartides, la primera meitat del període resultaria més positiva pels visitants, que s’avançaven ràpidament mitjançant Eloi Carmona i repetien a porteria pocs minuts després amb un gol de Joan Anido. Els locals han sabut esperar i la sort els ha acompanyat la segona meitat de la primera part, quan han aconseguit tornar a igualar el marcador per no despenjar-se de la lluita pels punts. Tot i l’equilibri, Carmona seria l’encarregat de trencar l’empat just abans del descans col·locant el 2 a 3 i donava una injecció de positivitat al conjunt berguedà de cara a la segona part.

A la represa, el partit mantenia la dinàmica de la primera meitat i cap dels dos equips es donava per vençut. Locals i visitants generaven diverses ocasions que no aconseguien rematar, a la vegada que també prenia protagonisme el contacte físic entre jugadors. Aquest contacte va resultar en les lesions de Sergi Flores i Joan Anido, que posava entre les cordes a l’equip berguedà, amb només un canvi de pista i encara mig període per disputar. Posant més èmfasi en la defensa, el Casserres aconseguia mantenir la victòria davant d’un Sants especialment motivat pel fet de lluitar la victòria a un equip millor situat a la classificació. Els darrers cinc minuts, els barcelonins optaven per sortir de cinc per tal de recuperar l’empat, i tot i que els de Casserres aconseguien resistir l’empenta dels locals, veien esfumar-se la victòria quan tan sols restaven vint segons de partit.

Albert Molina

Albert Molina Entrenador del PCImagine Casserres

“El partit d’avui ha estat molt intens i físic. Tot i la banqueta ajustada, hem pogut mantenir el ritme fins al final, oferint a més un joc vistós. És una llàstima que se’ns hagi escapat la victòria als últims segons, però penso que tot el que es tradueixi en seguir sumant punt és bo, especialment les primeres jornades, per tal d’agafar una bona base per tota la temporada.”

Albert Molina Divisió Honor FS Màgic Sants

Comentaris