Motor

Punt i final a una temporada difícil per Gerard Riu

Punt i final a una temporada difícil per Gerard Riu
Gerard Riu participant a la carrera del circuit de València. LAGLISSE TEAM

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la vuitena i última carrera del Mundial Júnior de Moto3 al Circuit valencià de Ricardo Tormo on Gerard Riu i el seu equip, el Mahindra LaGlisse Team, han tancat una temporada complicada.

Riu ha corregut les dues carreres d’avui tot i no estar 100% després de partir una forta caiguda durant els entrenaments cronometrats d’ahir dissabte. Tot i donar el seu màxim per poder entrar a la zona de punts, el pilot cassarrenc no ho ha aconseguit ja que ha finalitzat 20º a la primera carrera i  23º a la segona.

Per tant, Gerard Riu posa punt i final a un any complicat pel que fa a l’adaptació a la Mahindra, moto que no estarà a l’equip la temporada 2018.

 

#67 Gerard Riu, pilot Mahindra LaGlisse Team 20º – 23º

«Físicament m’he trobat bé, tot i que al final de cada carrera notava molèsties al front per la caiguda d’ahir. A la primera carrera, no he volgut assumir molts riscos, no volia forçar la moto ja que no hem acabat de trobar una bona posada a punt pel cap de setmana.  Acabem així una temporada bastant difícil i esperem que l’any que ve sigui millor. La dificultat d’aquesta temporada m’ha servit per aprendre molt ja que on no arribava la moto, arribava jo. De cara al 2018 seguiré amb el LaGlisse Team i esperem lluitar per estar a les posicions capdavanteres».

 

 

FIM CEV Repsol gerard codina Gerard Riu Mahindra LaGlisse Team València CF

Comentaris