UE Avià

Un error de marcatge enfonsa l’Avià al camp del Sallent (1-0)

Un error de marcatge enfonsa l’Avià al camp del Sallent (1-0)

No hi ha manera. La Unió Esportiva Avià ha perdut aquest diumenge al camp del Sallent per la mínima (1-0). Una diana local abans del descans per un error de marcatge de l’Avià ha decantat el marcador en un partit sense massa ocasions. La derrota deixa als de Xavi Posas en una situació complicada a la classificació, amb només 4 punts.

La primera meitat ha estat bastant igualada, l’Avià ha competit de tu a tu amb el Sallent i la major part dels minuts s’han jugat al mig del camp. Ha estat un primer temps de lluita on les ocasions han brillat per la seva absència. De fet, més enllà del gol, tots dos equips han gaudit d’una única ocasió clara. La diana sallentina ha arribat al minut 31: l’exavianès Oriol Martínez ha rematat de cap, sol a l’àrea petita, una falta que acabaria condemnant l’Avià. Els avianesos han comès un error de marcatge que ha estat decisiu.

A la represa, l’Avià s’ha bolcat a l’atac però li ha costat generar perill. A més la recerca del gol de l’empat ha fet que els de Posas deixessin més espais darrera, i d’aquesta manera han arribat diverses ocasions clares pel Sallent. Els sallentins, però, les han desaprofitat i el partit ha seguit viu fins el final.

El post-partit: Sallent 1 Avià 0

posasXavi Posas Entrenador de la Unió Esportiva Avià

“És un partit regalat per part nostra a la primera part. No podem cometre l’error d’infantil que hem comès. A la segona part ens hem abocat a dalt i això ha fet que deixéssim més espais i que el Sallent tingués més protagonisme a dalt. Però en l’estat que estem no podem cometre aquests errors. Petits detalls fan que en lloc d’anar endavant, anem enrere. A més, avui el perfil de canvis que teníem a la banqueta eren més aviat defensius i, segurament, amb empat en el marcador, ens haguessin anat molt millor.”

marc-torres-retallMarc Torres Jugador de la Unió Esportiva Avià

“L’autor del gol ha rematat sol, al punt de penal, no hi ha més. El partit ha estat d’un joc molt directe, amb poc futbol, molta lluita i, en general, molt ajustat. Crec que no hem estat justos perdedors, però tampoc guanyadors. Ens ha faltat anar més durs perquè moltes batalles individuals les hem perdut, i això al final és el que marca la diferència. Crec que el tema de dalt també és tema de sort i de confiança. Ara, queden tres partits fins Nadal, però no tenim alternativa: hem de guanyar els tres. Hem de sortir d’aquí com sigui. Si no comencem a guanyar ja, no tindrem temps per salvar-ho. Avui era un dia per guanyar sí o sí, ells no estaven bé i era l’oportunitat d’or per sumar tres punts i començar a sortir del pou.”

Marc Torres Sallent Segona Catalana Xavi Posas

Comentaris