Futbol Sala, Casserres Femení

Una victòria merescuda i necessitada (0-4)

Una victòria merescuda i necessitada (0-4)
Guixé i Serralvo, autores de dos dels gols del partit. LÍDIA LÓPEZ

S’ha fet esperar, però el Molles Malé Casserres ha aconseguit la primera victòria de la temporada. Les berguedanes s’han imposat a l’Hospitalet Bellsport B per 0 a 4, amb la dificultat afegida de jugar a la pista contrària, en un partit on tot el que habitualment falla, ha sortit bé. El triomf suposa tres punts molt valuosos per la classificació i una dosi d’autoestima encara més gran per les jugadores casserrenques.

Les berguedanes van entrar al partit des del mateix moment que va sonar el xiulet inicial. Amb la ferma voluntat d’endur-se la victòria, les berguedanes van fer seu el control de l’esfèric ràpidament i mitjançant Cèlia Guixé, es posaven per davant en menys d’un minut de joc. Les de Casserres van mantenir el domini al llarg del període i pressionaven bé, aconseguint fins i tot dur a terme jugades de gran nivell. D’altra banda, les locals, sobrepassades pel domini berguedà, aconseguien tancar-se  bé en defensa però no resolien gens bé les accions ofensives, fent que en cap moment es generés perill sota els pals de les visitants. Ja a la recta final de la primera part, Judit Solà marcava un gol que donava moltes esperances de cara a la segona part.

A la represa, la dinàmica es va mantenir idèntica a la primera meitat de partit. Les del Casserres van voler assegurar la victòria tornant a marcar abans que les locals es posessin les piles. Així després d’alguns intents, Cristina Rial feia el tercer de les berguedanes, que cada cop creien més en la victòria. Les de l’Hospitalet seguien sense resoldre els seus problemes de forma i rebien un altre cop a través de Jeni Serralvo, que col·locava el 4 a 0 al marcador. En aquest punt, les locals optaven per jugar de cinc per intentar el miracle els últims deu minuts de partit, però una defensa ferma i la bona traça de Carme Casals sota pals no va deixar lloc al dubte al triomf berguedà.

Iris GarciaIris Garcia Jugadora del Molles Malé Casserres

“Hem aconseguit una victòria que desitjàvem i ens mereixíem. Des del primer moment vam estar dins del partit, molt motivades, i d’aquí el bon resultat. Altres setmanes jugàvem bé però no ens acabava de sortir el partit, en canvi aquesta setmana ha anat tot genial.”

 

Iris Garcia L'Hospitalet Bellsport B Primera Catalana FS

Comentaris