Futbol Sala, Casserres Masculí

Declaració d’intencions (9-2)

Declaració d’intencions (9-2)
Celebració del quart gol berguedà. ALBERT CODINA

Victòria incontestable del PCImagine Casserres. Els berguedans s’han imposat per un contundent 9 a 2 a l’Alheña CE, en un partit amb dues meitats molt diferenciades, una primera més igualada i una segona on els locals han lluït la seva millor versió. El conjunt de Casserres segueix allargant el bon moment i la gran arrencada de temporada, on després de cinc jornades, no han deixat de sumar en cap d’elles.

Els visitants han arrencat amb més ímpetu que els locals, que s’han vist molt pressionats els primers minuts de joc. Amb domini i bones ocasions, els de l’Hospitalet obrien el marcador, gol que ajudava als berguedans a canviar el xip. Els locals es posaven les piles per guanyar la possessió de la pilota i de mica en mica es posaven el partit de cara. Després d’unes primeres ocasions, Eloi Carmona era l’encarregat d’inaugurar el marcador berguedà amb vuit minuts disputats. Però el bon ritme anava més enllà i, un minut després, Xavi Sala enviava la pilota al fons de la xarxa per posar per davant al conjunt local. Amb l’avantatge guanyat, els de Casserres jugaven amb més comoditat i menys pressió, davant d’un Alheña intentant sortir del desconcert per recuperar el lloc. Tot i el bon context, les ocasions generades no van acabar en bon port i el descans arribava amb l’avantatge mínim de 2 a 1 pels berguedans.

Ja a la segona meitat, el partit es reprenia deixant veure quina seria la dinàmica del que restava de joc. Els del Casserres tornaven a la pista amb el propòsit de fer seu el partit, intentant marcar com més aviat millor per acabar de rematar un visitant que seguia dispers i sense idees. Carmona es col·locava novament la iniciativa a les botes per fer dos gols seguits que, acompanyats d’un tercer de Robert Perarnau, deixaven el marcador ben vestit pels locals, amb un esperançador 5 a 1 i un pavelló joiós en escassos sis minuts de període disputats. Amb la mala situació, els de l’Hospitalet optaven per jugar de cinc per retallar distàncies i tenir opcions de cara al final de partit.

Però aquesta estratègia va acabar sent un desastre pels visitants, que van passar de la inferioritat al drama en tan sols cinc minuts. El ritme lent dels jugadors i la bona defensa dels rivals, no els va permetre encertar en cap ocasió penetrar la xarxa mentre que, d’altra banda, els berguedans aprofitaven molt bé les contres. Joan Anido marcava el sisè i setè gol amb pocs segons de diferència i seguidament rematava amb el seu segon gol, Perarnau, en una porteria deserta. Amb set gols de diferència i expulsions de jugadors pel mig, l’Alheña desistia i recuperava la formació tradicional per frenar l’empenta berguedana. Els darrers minuts de partit, l’equip visitant va mostrar la seva millor versió de tota la tarda, jugant amb concentració i bones accions. Aprofitant la confiança dels locals, l’Alheña sorprenia amb un gol que, pocs segons abans del final, va respondre Franc Serra col·locant el 9 a 2 definitiu.

FrancSerraFranc Serra Jugador del PCImagine Casserres

“Estic content perquè hem tornat a guanyar després de dos empats consecutius i ho fem a més a més, amb un bon resultat. Hem aconseguit una victòria clara fent un bon joc. Però ens quedem amb el millor, que seguim puntuant una setmana més. La lliga és molt llarga i cada punt és molt important.”

Alheña Divisió Honor FS Franc Serra

Comentaris