Futbol, CE Berga

Plàcida victòria per recuperar la confiança (0-3)

Plàcida victòria per recuperar la confiança (0-3)
Joan Noguera a la cua de l'equip abans de l'inici d'un partit a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

El CE Berga ha trobat avui la manera de reconfortar-se després d’encaixar 2 derrotes a casa en pocs dies. L’equip ha fet un partit molt complet i, en línies generals, ha estat clarament superior a l’OAR Vic. De fet, el 0 a 3 del marcador hauria pogut ser encara més ampli.

Els primers 30 minuts del Berga han estat clarament els millors. Els de Joan Prat han generat perill per marcar en repetides ocasions i anar al descans amb un resultat molt favorable. D’aquesta manera, en els primers minuts ha arribat el gol de Joan Noguera (11′), fruit d’una rematada de cap creuada a una pilota que havia servit Caicedo. L’equip aconseguia recuperar ràpid i situar-se a camp contrari amb la possessió de pilota durant molta estona, davant un OAR Vic massa inactiu i desconcentrat. Les ocasions clares s’han repetit, especialment a través de les cames dels davanters, i fins i tot el Berga ha tingut un 1 contra 1 amb el porter que ha protagonitzat Rafa Zafra, sense encert. Als darrers 15 minuts, però, el rival ha girat la truita i ha generat diverses ocasions, tot i que poques de clares. Els berguedans han celebrat un descans que ha arribat quan els locals disposaven dels millors minuts.

Les pors s’han esfumat a l’inici de la represa quan l’equip ha recuperat la pilota, tot i que no el domini clar de la primera mitja hora i el partit s’ha igualat. Tot i això, la perseverança ha portat segon gol de Noguera (71′), després d’aguantar i deixar per terra el porter i un rival, aprofitant-se d’una centrada des de la banda de Joanet, que acabava d’entrar. La diana cau com un gerro d’aigua freda als vigatans que aspiraven a l’empat, i el Berga aprofita per apoderar-se del partit gràcies a la tranquil·litat de jugar amb el marcador a favor. Precisament Joanet ha rematat una centrada de Caicedo per fer el gol que sentenciaria l’enfrontament (79′). El partit ha acabat amb un Berga que ha fet efectiva la victòria contra un rival de la zona baixa però en un camp complicat.

A més de reforçar a l’equip la victòria aporta 3 punts més que situen a l’equip a la 7a posició de la taula, amb 16 punts. A la propera jornada els de Joan Prat s’enfrontaran l’Atlètic Gironella, en un derbi comarcal d’altura, contra el 10è classificat, amb 13 punts.

El post-partit: OAR Vic 0 – CE Berga 3

pratJoan Prat Entrenador CE Berga

“Hem fet un molt bon partit. Hem estat molt centrats, després de dos resultats que no esperàvem, ja que no eren partits per perdre. Sumar 0 punts en 2 partits a casa en 3 dies ens va fer trontollar una mica la confiança. Els d’avui han sigut els nostres millors 30 minuts de la lliga. Hem sigut superiors en aquesta estona, ha sigut brutal, tot i que no ho hem aprofitat. Hem sigut més eficaços que altres dies i hem estat més segurs. Hem generat jugades, que és l’important. Tot i que tothom li ha ficat l’etiqueta que és un equip per baixar, a casa havien aconseguit bons resultats i només sumaven una derrota. Per això no era un partit fàcil a priori”.

codinaretallGerard Codina Jugador CE Berga

“Hem fet un molt bon partit, molt complet i seriós, per emportar-nos 3 punts fora de casa. Hem dominat des del principi i hem creat moltes ocasions. Estem molt contents per guanyar després de dues derrotes a casa, en les quals potser no mereixíem perdre. Hem sortit a guanyar, ja que necessitàvem els 3 punts, i ho havíem de fer sí o sí, i així ho hem fet. Personalment estic molt content. Porto 2 partits consecutius jugant i això vol dir que he de continuar així”.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga gerard codina Joan Prat Segona Catalana

Comentaris