Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

L’Alt Berguedà es reivindica amb la primera victòria (8-3)

L’Alt Berguedà es reivindica amb la primera victòria (8-3)
Secció de Futbol Sala de l'Alt Berguedà. SOM ALT BERGUEDÀ

La cinquena jornada de lliga al grup 8 de Tercera Catalana només ha viscut partit d’un dels dos representants berguedans. Ha estat el cas de l’Alt Berguedà que ha estrenat finalment el marcador de punts a la classificació i ho ha fet de la millor manera possible, amb una victòria per golejada davant de la seva afició. Amb els tres punts, l’equip salta de l’última posició a la quina estava instal·lat des de l’inici de la temporada. Per la seva banda, el Puig-reig no ha tingut partit i ha pogut gaudir d’una jornada de descans, que ajudarà al conjunt a recuperar els jugadors lesionats de cara la setmana vinent.

Alt Berguedà CCR 8 – 3 Can Tito Vilanova Camí B

Cop d’efecte de la secció de futbol sala de l’Alt Berguedà. Després de patir dues golejades i la derrota a l’últim minut de la setmana passada, el conjunt ha protagonitzat un partit sensacional davant del Can Tito Vilanova Camí B, on els jugadors locals van jugar molt bé i van tenir la sort de cara a porteria. L’equip arribava amb dubtes al joc degut al gran nombre de baixes que feien que només comptessin amb dos canvis. De seguida, els jugadors van demostrar un bon nivell, domini i concentració, que acompanyat de la possessió de la pilota, va permetre als locals posar-se per davant al marcador ben aviat, en un partit on van quedar lluny el desconcert i la mala sort a porteria presents als tres primers partits de lliga de l’equip berguedà.

Miguel Moreno seria l’encarregat d’obrir el marcador al minut nou, inspirador per a tots els companys que seguidament també van enviar la pilota al fons de la xarxa. Va ser el cas de Jordi Farràs, Lluís Casas i Moreno novament que en menys de quatre minuts ja van col·locar el 4 a 0 al marcador. Just abans del descans, Roger Alcántara ampliava la diferència i deixava el partit molt ben encarrilat. A la represa, la dinàmica va ser pràcticament calcada a la de la primera part, amb els berguedans dominant i un gol ràpid de Farràs, davant d’un rival petit que no va donar per perdut el partit i va intentar retallar la diferència. Al minut 35, els visitants inauguraven el seu marcador que al moment veurien ampliar per un gol a pròpia porta d’Alcántara. El mateix jugador, però va saber refer-se de l’error per marcar un segon gol quan restaven 3 minuts de partit al qual se sumava, amb el seu tercer gol, Farràs. L’últim de la tarda, però, seria dels visitants, per definir el resultat final de 8 a 3.

El Puig-reig descansa

El Puig-reig ha descansat aquesta jornada, ja que el grup està format per un nombre imparell d’equips. Després d’una arrencada de temporada irreprotxable, el conjunt va patir la darrera jornada la primera derrota del curs, on van veure’s perjudicats per la manca d’efectius davant d’uns dels equips més destacats del grup i líder actual. La propera jornada, l’equip es desplaçarà a l’Anoia, concretament a la pista de La Torre de Claramunt Capellades B, on lluitarà per tornar a sumar punts.

Can Tito Vilanova Camí B Tercera Catalana FS

Comentaris