Handbol

Solvència per sobreposar-se a les adversitats (23-25)

Solvència per sobreposar-se a les adversitats (23-25)
L'equip a punt per fer el crit de guerra del final del partit. VANE MORA

Victòria de mèrit de l’Handbol Berga contra un equip de la zona mitjana, el Pau Casals B, per sumar així a domicili, sempre important. La victòria no va ser gens fàcil, ja que el Berga es va haver d’adaptar a noves posicions i canvis, provocats per les baixes a la plantilla. El resultat final va ser de 23 a 25.

El partit va seguir una tònica general amb una defensa 5-1 del Pau Casals, amb un avançat que pressionava molt al central i la circulació no era fluida. Per això, sumat a les baixes que presentava l’equip i els canvis de posicions, l’equip no té els millors moments a l’inici. Dels primer minuts destaca el debut del porter del juvenil Eric, que va entrar quan Campillo va demanar el canvi per un cop a la cama. A mesura que passen els minuts, però, l’equip aconsegueix millorar i ajustar la 3-2-1, i anar trobant forats a la defensa dels locals. D’aquesta manera, l’equip iguala el marcador i finalment pot arribar al descans per davant, 11 a 14.

L’equip busca augmentar la renda a la segona meitat per no patir en un final fora de casa. A causa d’alguna exclusió, els nervis i la consegüent falta d’encert, sumat a les dificultats defensives en bona mesura provocades per les baixes i el cansament, fa que el rival aconsegueixi empatar a falta de 2 minuts. Després d’algunes possessions amb un intercanvi de gols, el Berga aconsegueix posar-se per davant a 30 segons del final. A la darrera jugada, l’equip visitant torna a fer una bona defensa i el Pau Casals fa una falta il·legal al contracop, amb expulsió del rival i penal a favor del Berga, que serveix per anotar el resultat definitiu de 23 a 25. D’aquesta manera l’equip torna a guanyar patint, amb la bona actitud de seguir remant per no regalar punts a cap partit.

La victòria fa que segueixi la lluita per la primera plaça entre els berguedans, segons per l’average, i el Castelldefels, ambdós amb 10 punts, amb el Sant Joan Despí que arriba per darrere amb 9 punts i un partit menys. L’OAR Gràcia Sabadell C visitarà el pavelló de Berga la setmana vinent, com a 8è classificat, sumant 6 punts.

Com a apunt, destacar que l’Handbol Berga ha estrenat pàgina web aquest dilluns: www.handbolberga.cat

El post-partit: Pau Casals B 23 – Handbol Berga 25

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“Ha sigut un partit molt treballat, tant en defensa com en atac. El grup ha respost molt bé a tot el que els hi he demanat, jugant en posicions noves per ells. Les baixes i les lesions durant el partit ens han fet patir més del que ens pensàvem en defensa. Molt bon partit del porter Guillem Campillo, el lateral Arnau Verdaguer i el central Jordi Subirana, que ha llegit molt bé la defensa rival i ha donat molt de joc als seus companys. He fet un bon balanç defensiu, anem millorant mica en mica”.

Resultats i propera jornada del Grup A de Quarta catalana

Classificació del Grup A de Quarta catalana

DSC_0260-01

Berga Handbol handbol berga sergi hernàndez

Comentaris