Futbol Sala, Casserres Masculí

El Casserres salva un punt amb una segona part sensacional (5-5)

El Casserres salva un punt amb una segona part sensacional (5-5)
Servei de banda de Xavi Sala la jornada anterior. LÍDIA LÓPEZ

El PCImagine Casserres torna a sumar per quarta setmana consecutiva. L’equip es desplaçava aquesta setmana a la pista del Refrigeració Montbui un equip amb el qual fa temporades que coincideix a la lliga per protagonitzar trobades molt lluïdes. I, altra vegada, s’ha demostrat l’equilibri entre conjunts amb el repartiment de punts i un empat a cinc gols, on la primera part ha estat de l’equip local i la segona, del Casserres.

Els berguedans arribaven a la pista del Montbui conscients que es tractava d’un partit molt igualat, amb un adversari que ja coneix molt bé el seu estil de joc. No obstant això, els de Casserres van saltar amb el peu esquerre i molt despistats a la pista, cosa que ben aviat els va passar factura, amb el primer gol en contra al minut 4 de joc. Mentre els berguedans intentaven agafar el ritme, els anoiencs no desaprofitaven l’ocasió per fer pressió als rivals tot aprofitant el seu domini i, amb la bonança de la mà, marcaven tres gols més en només quatre minuts de joc. En aquest punt, feia acte de presència Eloi Carmona, que salvava del desastre a l’equip just abans del descans encertant en dues ocasions seguides per encarar la segona meitat amb un 4 a 2 i opcions de victòria.

A la represa, els de Casserres continuaven amb les bones sensacions del tram final de la primera part i es girava per complet la tònica del partit. Els berguedans tocaven bé la pilota i seria novament Carmona el que acostava a l’equip al marcador. I, davant d’un local empetitit per l’empenta dels adversaris, Sergi Flores i Marc Vila aprofitaven per posar per davant al conjunt casserrenc. L’equip va seguir provant d’ampliar l’avantatge per assegurar la victòria, però tot i generar bones ocasions, la pilota no va voler entrar més a la xarxa. A cinc minuts pel final, era una de les jugades locals la quina trobava sort davant de la porteria i sentenciava l’empat per 5 a 5.

Eloi CarmonaEloi Carmona Jugador del PCImagine Casserres

“És un punt important, tot i que amb la segona part tan bona que hem fet, tenim la sensació més aviat d’haver-ne perdut dos. Però ens quedem amb la part positiva de girar un mal inici de partit i continuar la bona arrencada de la temporada. Som conscients que la tornada de lliga serà difícil i hem d’intentar fer el màxim de punts per afrontar-la amb tranquil·litat.”

Divisió Honor FS Eloy Carmona FS Montbui

Comentaris