Motor

Podi per Franc Serra a la final de la Copa Rodi Dirt Track

Podi per Franc Serra a la final de la Copa Rodi Dirt Track
Tres primers classificats de la carrera d'Alcarràs. Franc Serra en tercera posició. PHOTOCARS

Aquest diumenge es va celebrar l’última prova de la Copa Rodi Michelin a la localitat lleidatana d’Alcarràs.

La perspectiva del pilot de Gironella, Franc Serra era la de poder finalitzar la temporada dins de les tres primeres posicions i així ho va fer.

Serra va arribar a Alcarràs rodant en les primeres posicions durant les mànegues classificatòries del matí que el van permetre passar directament a la final.

En aquesta final, el pilot de l’Alonso Racing Team va creuar la bandera de quadres en una tercera posició i es va proclamar subcampió de la Copa.

Així doncs el balanç general de la Copa Rodi Michelin és bastant bo, ja que el rendiment del pilot de Gironella ha anat “in crescendo” al llarg de la temporada. Ara però, el subcampió del món de Flat Track, focalitzarà tots els seus esforços en la preparació pel Superprestigio Dirt Track al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 16 de desembre.

Franc Serra Pilot Alonso Racing Team 

franc-serraVam fer uns bons entrenaments i a totes les mànegues vam estar al davant. Com era d’esperar però, a la final hi va haver molt nivell i tot i no haver fet una bona sortida, estic content ja que vaig poder acabar tercer i així poder ser segon a la classificació general, cosa que no m’esperava”.

Alonso Racing Team Copa Rodi Dirt Track Dirt Track Flat Track Franc Serra Superprestigio Dirt Track

Comentaris