Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

Alt Berguedà i Montmajor s’enganxen a la part alta mentre el Berga B desaprofita un 3 a 0 a favor

Alt Berguedà i Montmajor s’enganxen a la part alta mentre el Berga B desaprofita un 3 a 0 a favor

El CCR Alt Berguedà i el Montmajor han guanyat els seus respectius compromisos aquest passat cap de setmana i s’enganxen a la lluita pels primers llocs. Els de Xavi Ribera es van imposar sense massa problemes al cuer de la categoria, el Navàs B, mentre que el Montmajor va guanyar al camp del Sant Llorenç de Morunys. Per contra, el Berga B va veure com el Calders li remuntava un 3 a 0, l’Olvan va perdre al camp de la Monistrolenca i el Casserres es converteix en la primera víctima de la temporada del Valls de Torroella.

Berga B 3 Calders 4

Partit boig entre el filial del Berga i el Calders. Els locals van avançar-se abans del descans amb un bon gol d’Àlex Rodríguez i van ampliar la diferència en el marcador a la represa amb dos gols pràcticament consecutius de Pol Selva, de cap. El Calders, però, no va llançar la tovallola en cap moment i això, sumat a una manca d’intensitat del filial berguedà, va acabar girant la truita. En quatre minuts, els del Moianès van fer dos gols que posaven emoció al partit. A més, a falta d’un quart d’hora pel final del partit, l’àrbitre va expulsar Joshua Zomeño i va deixar amb 10 jugadors el Berga B. El partit es faria etern per als locals, que, imprecisos i nerviosos, van veure com el Calders es bolcava a la seva àrea. El final estava anunciat: a les acaballes del partit, els calderins van capgirar el marcador amb dues pilotes penjades.

Sant Llorenç 1 Montmajor 3

Dos gols a l’inici de cada part van servir al Montmajor per aconseguir una victòria força plàcida al camp del Sant Llorenç. Els locals van acusar el poc fons d’armari que tenien, ja que van haver de fer els dos únics canvis que tenien abans de la mitja hora de joc per lesions. Per la seva banda, l’equip de Jordi Casas va obrir la llauna ben aviat, amb un gol d’Andreu Gonzàlez i només ho passaria malament en un tram de la primera meitat on els locals van crear perill amb insistents pilotes a l’esquena de la defensa. En aquest escenari, aconseguirien l’empat. A la represa, un altre gol a l’inici -en aquest cas, de Toni Alberich- tornaria a donar tranquil·litat al bàndol visitant-. Minuts més tard, Èric Fígols va fer el tercer i el Sant Llorenç pràcticament no crearia ocasions a partir d’aquí.

Valls de Torroella 3 Casserres 2

Victòria del Valls de Torroella, després de 10 mesos sense fer-ho -aquesta temporada encara no havien pogut sumar tres punts en cap compromís i la passada només ho van fer a finals de gener contra el Berga B (2-1)-. Els bagencs van superar el Casserres en un partit ajustat. Els del Berguedà van sortir millor i es van avançar amb un gol de Marc Hernández. Abans del descans, però, el Valls capgiraria el marcador amb un gol des de fora l’àrea i una jugada de fortuna on Marc Badia aprofitaria un malentès de la defensa casserrenca. A la represa, el Casserres va recuperar la concentració i, a base d’intentar-ho, va trobar el gol gràcies a un penal transformat per Manel Boixadera. A partir d’aquí, els visitants es van bolcar a l’atac i van deixar molts espais darrera, la qual cosa acabaria condemnant-los. El Valls va fer el gol de la victòria en un contracop, a les acaballes de l’enfrontament.

Navàs B 1 CCR Alt Berguedà 4

Mal partit de l’Alt Berguedà, malgrat la victòria al camp del cuer. D’entrada, hi va haver una mica de desgavell general per part dels dos equips en els primers deu minuts de joc. Més tard, s’entraria en un tram de partit on els visitants dominarien clarament i ho van aprofitar per deixar el partit vist per sentència. Tres gols de Gerard, Martí i Gaona posarien les coses molt complicades a un Navàs B que no aixeca cap. A la represa, la iniciativa seria dels locals, ja que l’Alt Berguedà va baixar considerablement el ritme i la intensitat. Ara bé, la distància era molt gran i el partit va morir amb un gol per cada equip i pocs problemes per un guanyador que en va fer prou amb mitja hora de bon joc.

Monistrolenca 3 Olvan 1

Derrota sorprenent de l’Olvan contra un rival que aixeca cap. A la primera part, els olvanesos van perdonar molt i van veure com la Monistrolenca s’avançava en el marcador en una de les poques aproximacions a la porteria. Abans del descans, però, un gol de Martí Arias restabliria l’empat. La segona part va ser més avorrida, amb poques arribades per part de tots dos equips. Malgrat tot, els locals tenien el partit on volien i van matar el partit a les acaballes, amb dos gols pràcticament consecutius, d’Oriol Andreu i Carles Moya.

La classificació

Captura de pantalla 2017-10-25 a les 12.51.25

Futbol Quarta Catalana

Comentaris