Futbol Sala, Casserres Femení

Els minuts finals, la tasca pendent (5-7)

Els minuts finals, la tasca pendent (5-7)
Jugadores en acció aquesta tarda a Casserres. LÍDIA LÓPEZ

El Molles Malé Casserres ha perdut aquesta jornada. L’equip rebia a casa a l’AF Poble Sec, equip que arribava animat després d’assolir la setmana passada un contundent 15 a 0. Aquesta jornada, el partit ha estat molt més igualat, tot i que finalment s’ha acabat decantant a favor de les barcelonines per un ajustat 5 a 7. El resultat certifica un inici de lliga complicat per les berguedanes aquesta temporada, amb només un punt sumat en les quatre jornades ja disputades.

El partit ha arrencat amb les locals perdudes davant d’unes visitants molt fortes. En només tres minuts de partit, les barcelonines ja guanyaven per 0 a 2 després de guanyar les esquenes una vegada i una altra a les locals. Per aquest motiu, les casserrenques optaven per tancar-se i defensar darrere, estratègia que ha despistat a les visitants i gràcies a la qual, s’ha pogut tornar a igualar al partit, amb dos gols molt seguits de Cristina Rial. El partit s’ha mantingut molt igualat la segona part del període, on primerament han liderat les visitants anotant dos gols per, posteriorment, imposar-se les locals, tot girant el marcador a favor de cara al descans amb dos gols de Gemma Baraldés i un de Jeni Serralvo, firmant un esperançador 5 a 4.

A la represa, el partit es desenvolupava amb una dinàmica semblant al final de la primera meitat, amb domini i possessió repartits, així com ocasions per igual. Però aviat, les del Poble Sec agafaven aire novament fent dos gols seguits que els retornava el lideratge i deixava tocades a les locals, que també començaven a notar el pes dels minuts. El joc s’ha mantingut amb anades i tornades d’ambdós equips, si bé de mica en mica l’acció s’ha anat traslladant a l’àrea berguedana. La tensió per intentar retallar distàncies sumada als nervis perquè les rivals no tornessin a marcar, els feia impossible encertar a porteria mentre que, d’altra banda, arribava el setè i últim gol del Poble Sec.

 

Cèlia GuixéCèlia Guixé Jugadora del Molles Malé Casserres

“Hem sortit despistades perquè hem notat que ens superaven amb les esquenes i s’han posat per davant molt ràpid, però ens hem pogut refer aviat i gràcies a això les hem mantingut més o menys a ratlla fins al descans. A la segona part hem continuat intentant robar pilotes però la por que ens tornessin a marcar no ens ha deixat jugar amb prou comoditat per guanyar. Portem una ratxa negativa però hem de remuntar per aconseguir punts. Hem de posar-nos les piles i enfrontar els partits amb més optimisme.”

AF Poble Sec Cèlia Guixé Primera Catalana FS

Comentaris