CE Puig-reig, UE Avià B

El Puig-reig assalta Manresa i agafa aire; l’Avià B decep en el derbi intercomarcal

El Puig-reig assalta Manresa i agafa aire; l’Avià B decep en el derbi intercomarcal
ALEIX CAMPRUBÍ

El CE Puig-reig agafa aire a Tercera Catalana. El conjunt dirigit per Joan Flores ha assaltat aquest cap de setmana el Nou Congost de Manresa per tornar al camí de la victòria i agafar una mica de distància respecte els últims classificats de la categoria. En canvi, el filial de l’Avià s’ha hagut de conformar amb un pobre empat a 0 a casa contra el Navàs i segueix a la zona calenta de la taula.

CE Manresa B 0 CE Puig-reig 2

Al Nou Congost, el joc del Puig-reig va fer un salt qualitatiu. Després d’un inici convuls on les lesions han obligat a Joan Flores a fer mans i mànigues per competir en cada partit, el Puig-reig ha aconseguit una victòria de prestigi al camp del filial del Manresa. Els puigreigencs van avançar-se en el marcador al minut 20 amb una bona acció per banda que va acabar als peus de Jordi Colillas i aquest últim va definir des de l’interior de l’àrea. Minuts després, l’àrbitre va expulsar un jugador del Manresa. A la represa, el Puig-reig va tenir nombroses ocasions per sentenciar però no ho va fer fins al darrer minut de partit, amb un gol de Joel Fonseca.

Amb aquesta victòria, el Puig-reig escala fins la 12a posició i se situa amb 8 punts. A més, torna a guanyar després de cinc jornades sense fer-ho (només havia guanyat al Moià, en el primer partit de lliga).

Fitxa del partit

UE Avià B 0 CE Navàs 0

Partit sense massa història a Avià. Els locals i el Navàs van fer un partit molt fluix, sense un dominador clar i amb poques ocasions de gol a totes dues àrees. A la primera part, el Navàs es va trobar amb un penal i un 1 contra 1 que Moha, el porter de l’Avià, va treure. A la segona, l’Avià va gaudir de les més clares però va pecar de manca d’encert en els darrers metres. Al final, un 0 a 0 que fa justícia en un partit sense massa ritme.

L’empat no deixa satisfet a ningú. El filial avianès segueix penúltim, amb 4 punts, mentre que el Navàs és 14è, amb 8 punts, i amb la necessitat de sumar de tres en tres per distanciar-se més de la part baixa.

Fitxa del partit

Classificació del grup 7 de Tercera Catalana

Futbol Tercera Catalana

Comentaris