Futbol Sala, Casserres Femení

La falta d’encert a porteria passa factura (1-0)

La falta d’encert a porteria passa factura (1-0)
Jugadores defensant un xut de falta la jornada anterior. LÍDIA LÓPEZ

Les jugadores del Molles Malé Casserres han vist escapar-se aquesta jornada els tres punts. El primer derbi intercomarcal de la temporada se l‘ha endut el conjunt bagenc de Santpedor amb un únic gol a la primera meitat. Les jugadores han acusat la manca de sort de cara a la porteria en un inici de lliga turbulent però esperançador.

Les de Casserres saltaven a la pista animades i, tot i no comptar amb el factor camp a favor, van fer seu el control de la pilota aviat. Amb el domini a les mans, les berguedanes se sentien còmodes i mostraven més qualitat de joc que les rivals, que van restar a l’aguait. Tot i generar bones ocasions, les visitants no aconseguien fer entrar l’esfèric per més que ho provaven. D’altra banda, les del Santpedor, aprofitaven els rebots caòtics d’una de les poques arribades a porta que van protagonitzar, per posar-se per davant al marcador just abans de marxar al descans.

A la represa, les casserrenques van sortir amb la intenció de recuperar-se i no quedar enrere davant d’unes locals més tranquil·les amb el curt avantatge del que gaudien que van procurar tancar-se per defensar-se d’unes rivals que, sabien, lluitarien per fer seu el partit. I així ho van fer, tot i que la sort no anava de la mà de les berguedanes. Amb desenes de pilotes que van sortir fora i cinc accions més clares que van topar amb els pals i travesser de la porteria, no va ser possible remuntar i el partit va finalitzar amb l’1 a 0 de la primera part.

NereaNerea Gómez Jugadora del Molles Malé Casserres

“No hem tingut gens de sort de cara a porteria i d’aquí el resultat. Però estem contentes perquè estem jugant bé i confiem que els resultats acabaran arribant. En cap cas estem preocupades i encararem els propers partits amb les mateixes ganes.”

Nerea Gómez Primera Catalana FS Santpedor

Comentaris