Vòlei

El CEB Vòlei Berga fa figa després d’una gran remuntada en el primer set (3-1)

El CEB Vòlei Berga fa figa després d’una gran remuntada en el primer set (3-1)

Mal inici de lliga del CEB Vòlei Berga. El conjunt berguedà ha perdut aquest cap de setmana a la pista del Voleinova B per 3 sets a 1 en el primer partit oficial de la segona temporada de l’equip.

L’estrena de l’equip era lluny de casa: al Centre Esportiu Santa Isabel, de Barcelona. Sigui per l’horari (el partit començava a les 10 del matí) o sigui per les baixes, el CEB va començar el partit adormit i pocs s’imaginaven que acabaria guanyant el primer joc. Els berguedans van treure’s la son de les orelles quan ja perdien de 10 punts i van acabar protagonitzant una remuntada èpica per endur-se la primera batalla del matí (28-30).

Seria un miratge. En el segon set, l’equip va tornar a abaixar el ritme i en aquesta ocasió no hi hauria remuntada que valgués. Un més que contundent 25 a 6 restabliria la igualada. Els dos sets restants van ser molt renyits però van caure cap al bàndol local, que es va ser més fort en els moments clau i es va imposar per 25 a 18 i 25 a 22.

La setmana que ve la lliga continua. El CEB Vòlei Berga torna a tenir un compromís a domicili: jugarà a la pista del CV Gavà Vermell, diumenge 29, a les 10.45h.

WhatsApp Image 2017-10-22 at 18.02.42

CEB Vòlei Berga Voleinova B

Comentaris

  • Jordi

    Va ser un “bon inici” ja que, aquest primer partit, va servir per a posar en pràctica el nou sistema de joc: aquest 3-1 hagués pogut ser un 3-0, ja que les noves posicions van fer que la cohesió de l’equip quedar condicionada per la manca d’hores de pràctica.
    La remuntada va estar molt bé i, a més, hi va haver persones que, tot i la seva manca d’experiència (algun cas era el seu primer partit federat), van complir correctament amb la seva funció.

    Jordi