Casserres CF, CCR Baganès, CE Berga, CE Olvan, Montmajor FC

El Berga B guanya el segon derbi consecutiu i segueix a l’estel·la del líder, juntament amb l’Olvan

El Berga B guanya el segon derbi consecutiu i segueix a l’estel·la del líder, juntament amb l’Olvan
El Berga B celebra un gol, la temporada passada, contra el Sallent B. ALEIX CAMPRUBÍ

Segon derbi guanyat en dues setmanes. El filial del Berga n’ha fet prou amb dos gols en dues jornades per sumar sis punts contra rivals de la comarca. Si la setmana passada ho va fer a casa contra el Montmajor (1-0), aquest cop la víctima ha estat el Casserres (0-1). A banda de la victòria dels berguedans a Casserres, el Montmajor va empatar a 0 contra el Valls, l’Olvan va superar sense problemes el cuer, Navàs B, i l’Alt Berguedà es va desfer del Sant Llorenç aprofitant el factor camp (2-0).

Casserres 0 Berga 1

Casserres i Berga van disputar un partit molt travat. Bona part del partit va ser tal com la majoria esperava: pilotades llargues, poc migcampisme i faltes a dojo. A la primera part, el Casserres en va tenir alguna més però va perdonar. A l’inici de la represa, el Berga B va aprofitar una pilota penjada i un seguit de rebots per fer el 0 a 1. L’autor del gol va ser Lluís Juez. A partir d’aquí, els de Carles Yuste es van tancar a darrera per conservar l’avantatge, mentre que els locals es van llançar a l’atac per intentar la igualada. En el tram final, bones intervencions del porter del Berga, David Costa, i joc interromput en nombroses ocasions. 

Olvan 3 Navàs B 0

Partit plàcid per a l’Olvan. Els locals van dominar pràcticament tot el partit davant el cuer de la categoria, el Navàs B, que és l’únic equip que encara no ha puntuat. Els olvanesos es van avançar abans del descans amb un gol de Mohamed Bouybaoun i van sentenciar a les acaballes amb un gol d’Adil Boushaj i un altre, d’Octavi Casasampera. El filial navassenc, per la seva banda, gairebé no va tenir arribades i els tres punts no van perillar per als locals.

Montmajor 0 Valls de Torroella 0

A Montmajor, les ocasions de gol van brillar per la seva absència durant bona part del partit. Els locals van topar amb un equip molt pràctic defensivament però força inofensiu a partir de tres quarts de camp. Les pilotades i la contundència van ser protagonistes i els gols a pilota aturada que acostumen a fer vibrar el municipal de Montmajor en aquesta ocasió no van acabar entrant. Els de Jordi Casas van oferir més arguments atacants que el rival, però el Valls tindria la més clara del partit en una jugada aïllada que David Quesada trauria in extremis sobre la línia de gol.

Alt Berguedà 2 Sant Llorenç de Morunys 0

Després d’un inici ple de dubtes, el CCR Alt Berguedà ha sumat la segona victòria del campionat en aprofitar el factor camp per imposar-se al Sant Llorenç de Morunys. Els locals van dominar el partit de principi a fi, sense gairebé concedir ocasions i generant molt de perill en atac. El primer gol va ser de Gerard Puig, a la mitja hora de joc, però la sentència no arribaria fins les acaballes del partit, amb un gol d’Albert Gaona. La falta d’encert en els metres finals va impedir que el marcador fos més ampli.

La classificació

Olvan i Berga B segueixen a l’estel·la del líder, l’Artés, que segueix encapçalant la taula en solitari, amb 11 punts. Olvanesos i berguedans sumen 10 punts dels 15 possibles i són tercer i quart, respectivament.

Un pèl més avall hi ha l’Alt Berguedà, que és 7è i aquesta setmana ha abandonat la part baixa de la classificació. És 7è.

El Montmajor, en canvi, segueix un estancat a la part mitja-baixa de la classificació. El conjunt del Baix Berguedà és 9è, amb 5 punts dels 15 possibles, i empata amb el Casserres, que és 10è, amb més gols encaixats.

Captura de pantalla 2017-10-18 a les 19.17.42

Futbol Quarta Catalana

Comentaris