CE Puig-reig, UE Avià B

L’Avià B surt escaldat del camp del líder i el Puig-reig s’ha de conformar amb un empat contra el cuer

L’Avià B surt escaldat del camp del líder i el Puig-reig s’ha de conformar amb un empat contra el cuer

No aixequen cap. El Puig-reig i l’Avià B segueixen immersos a la zona baixa de la classificació de Tercera Catalana. Els puigreigencs tenien una oportunitat d’or aquest cap de setmana per agafar marge respecte els equips de la cua: rebien el Fruitosenc, cuer de la categoria, que encara no havia puntuat. Només van poder rascar un empat a 2. Per la seva banda, el filial de l’Avià visitava el camp del líder, la Pirinaica, i va caure golejat (5-1).

A Puig-reig, els homes de Joan Flores van fer un partit força gris. La primera part va ser dels visitants, que van millorar la imatge que havien donat fins ara en el campionat. Una badada defensiva dels del Berguedà va permetre al Fruitosenc avançar-se. Els locals, però, empatarien a la sortida d’un córner, gràcies a un cop de cap de Gerard Rodríguez. Abans del descans, els bagencs farien l’1 a 2 amb un bon xut des de lluny. A la represa, els homes de refresc donarien el seu resultat: el Puig-reig va millorar i una bona acció de Marià Casals per banda dreta acabaria entrant per l’escaire de la porteria. L’empat a 2 va ser definitiu.

Al camp de la Pirinaica, l’Avià no va tenir opcions. En menys de vint minuts, els locals ja n’havien fet dos i a les acaballes del primer temps va caure el tercer. Amb el 3 a 0 al descans, les coses pintaven francament negres per als avianesos. I per si això fos poc, a l’inici de la represa la Pirinaica va fer el quart des del punt de penal. A les acaballes, el líder va fer el cinquè i Jonathan López va fer el gol de l’honor per al filial de l’Avià.

Els resultats mantenen als dos representants del Berguedà a la part baixa de la taula de Tercera Catalana. El Puig-reig no guanya des de la primera jornada i és 14è, amb només 5 punts. L’Avià B, en canvi, és penúltim, amb els tres punts que va sumar en l’únic partit com a local que fins ara ha disputat. El cuer segueix sent el Fruitosenc, malgrat l’empat a Puig-reig.

Futbol Tercera Catalana

Comentaris