Futbol Sala, CCR Baganès, Puig-reig

El Puig-reig pateix i venç mentre que l’Alt Berguedà cau golejat

El Puig-reig pateix i venç mentre que l’Alt Berguedà cau golejat
Celebració del Puig-reig als vestuaris. FS PUIG-REIG

La segona jornada al grup 8 de Tercera Catalana repeteix els resultats de la primera. D’una banda, el Puig-reig, continua creixent amb una segona victòria, aquesta ocasió a domicili, a la pista del Pares i Mares Martorell. Un partit de màxima igualtat que els berguedans han pogut fer seu per mantenir-se al capdamunt de la classificació. D’altra banda, l’Alt Berguedà treballa per aconseguir solidesa com a conjunt. Aquesta setmana l’equip ha patit una nova derrota en el seu primer desplaçament, a la pista del Montbui.

Pares i Mares FS Martorell B 2 – 3 FS Puig-reig

Els berguedans saltaven a la pista amb neguit i expectant per descobrir l’estil i ritme del seu adversari. Amb una defensa solvent i traient partit de les pilotes perdudes dels locals, el Puig-reig s’acostava amb perill a la porteria fins que Claudi Trasserra aconseguia inaugurar el marcador al cap de 4 minuts de joc. Aquest avantatge, però, duraria poc, ja que un descuit berguedà generava al minut 5 un gol dels de Martorell i tornava a deixar el partit amb la igualada. El transcurs del període ha estat de màxima igualtat i ocasions repartides i, si bé semblava que s’arribaria al descans amb l’empat a 1, Enoc Moreno avançaria novament als de Puig-reig amb un gol als últims segons, donant la victòria provisional i un glop d’optimisme als berguedans de cara la segona part.

A la represa, el Puig-reig sortia amb la intenció de controlar el partit i jugar amb l’avantatge com a punt a favor i, tot i que es tancava més, aconseguia igualment generar ocasions de perill. Carlos Roig seria l’encarregat de sentenciar aquesta decisió visitant amb el tercer gol, al minut 27, que els donava més tranquil·litat de cara al tram final de partit. Els nervis s’han apoderat en aquest punt dels locals, que jugaven més descol·locats que mai, i contagiaven d’inquietud a un Puig-reig que veuria escurçar el marcador amb encara deu minuts de partit per davant. Així i tot, els berguedans han estat capaços de resistir l’empenta del Martorell i fer seva la victòria per 2 a 3.

Diverevent FS Montbui B 7 – 2 Alt Berguedà CCR

L’Alt Berguedà s’ha desplaçat a Santa Margarida de Montbui on ha certificat que necessita continuar treballant abans de veure resultats. El partit ha tingut un transcurs calcat al de la setmana passada, amb la dificultat afegida de no comptar amb la complicitat de la pista local. Els berguedans saltaven a la pista inquiets i poc efectius, davant d’uns locals confiats que no deixarien escapar l’oportunitat de posar-se per davant aviat. Tot i resistir els primers minuts, els del Montbui van poder obrir el marcador cap a la meitat del període i van desestabilitzar al conjunt visitant, que va encaixar tres gols consecutius, resultat que es mantindria fins al descans.

Ja a la segona part, l’Alt Berguedà continuava a remolc dels locals, que van poder anotar en dues ocasions més. Amb aquesta situació tan desfavorida, els jugadors berguedans van veure el partit perdut i van poder deixar de banda la pressió que els cohibia. Més calmats, els berguedans van poder anotar dos gols mitjançant Miguel Moreno i Roger Alcántara, que maquillaven el resultat i donen esperança al conjunt per seguir endavant, i que s’afegirien al marcador amb els dos més que el Montbui també va aconseguir a la recta final de partit col·locant el marcador a 7 a 2.

FS Montbui Pares i Mares Martorell FS Tercera Catalana FS

Comentaris