Handbol

L’Handbol Berga recupera problemes endèmics (42-24)

L’Handbol Berga recupera problemes endèmics (42-24)
Un jugador atent a una jugada en el passat partit de l'equip a casa. ALEIX CAMPRUBÍ

L’Handbol Berga ha rebut un sever correctiu aquest diumenge, el qual l’ha fet retrobar-se amb alguns problemes endèmics. L’equip només ha aguantat els primers compassos davant un rival de la part alta, el Castelldefels, i ha acabat caient per un clar 42 a 24.

L’equip ha sortit endollat tant en defensa com en atac, en bona mesura gràcies als xuts dels laterals que sobrepassaven la línia defensiva. En defensa, però, faltava certa duresa, cosa que permetia al rival marcar a través de la velocitat de circulació de pilota de les primeres línies, acabant amb boles al pivot. Quan el Castelldefels llegeix la potència dels laterals, aposta per una 5-1 que alenteix la circulació dels berguedans. En els darrers 10 minuts l’atac dels visitants ja no funciona i els canvis serveixen de poc, per la qual cosa el rival aconsegueix un avantatge de 21 a 12.

El Berga ha recuperat la 6-0 a la represa, per així endurir la defensa, però no ha funcionat i permetia al rival tenir més velocitat a l’hora de fixar i donar des de les primeres línies. Tornant a la 3-2-1, però, el rival aconseguia mermar als visitants amb la circulació i el doble pivot, marcant pràcticament a totes les possessions, també amb contracops. En els darrers minuts els berguedans han tornat a mostrar la cara dolenta dels darrers anys, tirant d’individualitats i precipitacions que no porten enlloc.

Després d’aquesta derrota el Berga cedeix el lideratge al Castelldefels. Tot i que empaten a punts, amb 6, els del Baix Llobregat tenen un partit menys i l’average a favor. A la jornada vinent l’equip rebrà al Sant Vicenç B, 5è classificat amb 2 victòries i 2 derrotes.

El post-partit: Esportiu Castelldefels 42 – Handbol Berga 24

retallsergihernandezSergi Hernàndez Entrenador Handbol Berga

“S’han vist les nostres mancances. La defensa té moltes ganes, però falta fer bé els moviments. Ens hem enfrontat a un equip molt treballat. En atac no hem treballat bé, cadascú feia la seva feina individualment, però ens ha faltat fer-ho com equip. El balanç defensiu i la pujada de pilota han sigut dos punts positius, exceptuant els darrers deu minuts. Hem tingut moltes exclusions que ens penalitzen i no hem sabut atacar quan teníem superioritat. Hem d’aprendre a jugar sense capficar-nos en les decisions arbitrals. Som u grup amb molt potencial que pot donar més, però cal constància als entrenaments. La derrota ha de servir per posar més ganes, veure els errors i seguir millorant”.

Jesús Martínez Jugador Handbol Berga

“No solucionarem els problemes de l’equip en quatre dies, encara queda molt per treballar. El partit ens fa tocar de peus a terra. Cal fer cas a l’entrenador i seguir confiant en la 3-2-1, ja que els resultats arribaran, també si seguim units i treballant en equip. He intentat donar calma a l’atac i en el joc col·lectiu. A la primera part ha funcionat però a la segona m’he unit al joc precipitat de l’equip”.

Resultats i propera jornada Grup A de Quarta catalana

Classificació Grup A de Quarta catalana

Berga Handbol handbol berga jesus martinez sergi hernàndez

Comentaris