Futbol, CE Berga

Dolça i plàcida ressaca (5-1)

Dolça i plàcida ressaca (5-1)

El Berga ha superat avui amb claredat i sense problemes el partit trampa que l’enfrontava al Bellavista Milan. Els de vermell s’han imposat per un contundent 5 a 1 a un rival que ha mostrat poca oposició.

L’inici ha estat dividit, amb dos equips que pugnaven per dominar l’enfrontament d’anada i tornada. El Berga trepitjava més l’àrea però, tot i les bones conduccions dels davanters, no aconseguia finalitzar. Els locals s’han avançat després d’un corner mal efectuat pels rivals, on Bertrans s’ha emportat la pilota i ha fet una bona carrera per banda esquerra, ha assistit per Noguera a l’eix de l’atac i aquest ha servit per Caicedo, que ha finalitzat sense dubtes (17′). Els dos equips seguien volent fer mal amb el rival descol·locat, fins que en una jugada de desencerts Agus s’ha emportat una pilota que ha enviat al fons de la porteria (22′), després de combinar amb Noguera. A partir d’aquí, els locals baixen clarament el ritme, seleccionant els atacs davant un rival que no pressionava gens. El tercer gol ha arribat quan Noguera ha transformat un penal que s’havia comès sobre el mateix davanter (32′). El partit es queda sense ritme més enllà d’alguna jugada aïllada, fins a arribar al descans.

Rafa i Gerard han entrat a l’inici de la segona meitat per donar descans a Noguera i Bertrans, que arrossega molèsties. Els locals han sortit pressionant al rival, que cedia possessions insegur. Després d’un servei de banda ha arribat el quart, quan Joan Fígols ‘Joanet’ ha rematat una pilota que havia rebut al mig de l’àrea (53). Amb el gol, dos canvis més del Berga, on Sergi Ruiz i Xavi València entren al camp per Caicedo i Torner. El porter Juan Muñoz ha aturat un 1 contra 1 per corroborar la seva bona actuació en el partit d’avui, just abans que Agus fos substituït per VerdaguerValència ha fet la maneta després de rematar davant del porter una falta que provenia d’un lateral (64). A partir d’aquí, el Berga ha deixat part de protagonisme i el Bellavista Milan ha pogut fer el gol de l’honor a través d’una falta ben picada (74). Els homes dirigits avui per Sergi Torrabadella ho han seguit intentant fins al final, sense trobar de nou porteria i perdonant més d’un gol.

Amb aquesta victòria els berguedans pugen fins a la 6a posició de la taula, sumant 12 punts. El Sallent serà el proper rival del Berga, que visitarà un conjunt que és rival directe, 7è classificat amb 11 punts.

El post-partit: CE Berga 5 – Bellavista Milan 1

Sergi Torrabadella Entrenador CE Berga

“Fem una valoració molt positiva, ja que veníem del derbi amb l’Avià amb moltes ganes, i era un partit una mica trampa, ja que podíem caure en el parany de baixar la intensitat i no emportar-nos els punts, igual de vitals que en el darrer partit. L’objectiu segueix sent anar partit a partit. Queda molta lliga, l’any passat vam començar a baix i vam acabar a dalt. Quan arribem a les últimes jornades veurem on som i a partir d’aquí veurem si l’objectiu és un o altre, però a hores d’ara és mantenir-nos”.

Xavi Carreras Jugador CE Berga

“Hem sortit amb una intensitat molt alta. Ens han anat molt bé els partits consecutius guanyats, especialment el de l’Avià. Ara estem a la part alta i és una recompensa a un equip que treballa. L’inici de temporada va similar al de l’any passat, amb certs dubtes al camp, però ara estem bé i fem més punts que l’any passat. Tenim un bon equip on els canvis aporten molt. Esperem mantenir-nos i estar a dalt”.

Fitxa del partit

Classificació Grup 4 de Segona catalana

Les imatges del partit

_DSC0188 _DSC0206 _DSC0218 _DSC0222 _DSC0225 _DSC0226 _DSC0232 _DSC0236 _DSC0245 _DSC0248 _DSC0264 _DSC0265 _DSC0286 _DSC0303 _DSC0317 _DSC0319 _DSC0338 _DSC0347 _DSC0366 _DSC0370 _DSC0383 _DSC0387 _DSC0394 _DSC0400 _DSC0405 _DSC0416 _DSC0423 _DSC0428 _DSC0433 _DSC0436

Berga CE Berga joan figols joanet sergi torrabadella

Comentaris