Futbol, CE Berga

Un detall de Noguera dóna tres punts en un camp complicat (0-1)

Un detall de Noguera dóna tres punts en un camp complicat (0-1)
Joan Noguera a punt de fer un xut, en un partit d'aquesta temporada. ALEIX CAMPRUBÍ

El CE Berga ha sumat 3 punts més aquest cap de setmana en la visita a un camp petit i complicat com és el del Folgueroles, el d’un consistent equip. Un gol de Joan Noguera a l’equador de la segona meitat ha brindat una victòria que dóna els punts i esperona encara més els de Joan Prat de cara a la visita al camp de l’Avià, aquesta setmana entrant.

L’inici dels berguedans va estar ple de concentració i intensitat, davant d’un Folgueroles que va disputar els primers compassos adormit. D’aquesta manera, el Berga aconsegueix algunes ocasions clares en un primer quart d’hora clarament favorable. A partir d’aquí, els locals apreten i la resta de la primera meitat ja és més igualada i el partit dividit, fins i tot amb alguna ocasió clara pels de casa abans d’arribar al descans.

A la segona meitat, la tònica segueix sent la mateixa, en un partit on predomina encara més les faltes i aturades del partit i el joc aeri i les segones ocasions. Precisament, Joan Noguera n’aprofita una per aconseguir un gol que decantaria la balança de forma definitiva (66′). En aquest punt, el partit s’intensifica i, especialment en el darrer quart d’hora, el Folgueroles avasalla el Berga amb córners i faltes, tancant als visitants al seu camp i fent-lo patir de valent. Tot i això, el Berga subsisteix per sumar 3 punts més per la mínima.

Amb aquests punts, els de la capital en sumen 6 i se situen a la 12a plaça, amb dos partits ajornats. L’autor del gol, Joan Noguera, ha aprofitat per dedicar la victòria “en nom de tot l’equip” al jugador Roger Verdaguer, que va acomiadar el seu pare aquesta setmana, al qual se li va dedicar un minut de silenci a l’inici del partit. El proper 12 d’octubre l’equip buscarà sumar encara més en el derbi comarcal contra l’Avià, cuer de la categoria que encara no ha sumat, en un partit que havia estat ajornat.

El post-partit: CF Folgueroles 0 – CE Berga 1

Joan Prat Entrenador CE Berga

pratcastellaHem fet un partit molt seriós, amb un equip molt consistent en un camp petit, per la qual cosa poso un 10 a l’equip. Aconseguim 3 punts d’or, però queda molt. És un camp on serà difícil que els equips hi puntuïn, ja que has d’estar concentrat fins al darrer minut. Els camps petits se’ns donen bé. Tenim molts jugadors virtuosos en el joc aeri i valents, per la qual cosa podem jugar en aquests camps. Si hi vols guanyar en aquests camps, no pot ser d’altra manera que patint”.

Joan Noguera Jugador CE Berga

noguera“Va ser un partit en un camp molt complicat, petit i malparit, on el rival estrenyia molt. Tot i això, van sortir despitats i vam tenir ocasions. Després ells van empènyer i van tenir alguna ocasió. A la segona es va decidir el partit amb un detall. El joc aeri no se’m dóna molt bé, però sí que em puc beneficiar de segones jugades on hi ha més espais, quan algú pentina, és aquí on he d’estar atent i aprofitar-les. Vam fer un bon partit en general, amb l’equip conjunt i seriós”.

Fitxa del partit

Classificació del Grup 4 de Segona catalana

Berga CE Berga Joan Noguera Joan Prat

Comentaris