Futbol Sala, Casserres Masculí

Estrena ideal del Casserres (6-1)

Estrena ideal del Casserres (6-1)
Jugadors del Casserres i el Gràcia a l'arrencada de la temporada. LÍDIA LÓPEZ

Els nois del PCImagine Casserres s’han estrenat aquest curs fent els deures. Els berguedans s’han imposat al Gràcia per un contundent 6 a 1. A més d’embutxacar-se els 3 punts, han fet gaudir al pavelló casserrenc d’una golejada en un partit que ha anat de menys a més pels locals.

El partit ha arrencat amb igualtat entre dos equips que ja es coneixien de la temporada anterior, que van lluitar de tu a tu per evitar el descens i que finalment ambdós van evitar. Els locals tenien un petit desavantatge inicial per la manca d’efectius, només comptaven amb tres jugadors de pista de canvi davant dels sis dels seus rivals. No obstant això, els berguedans van anar fent seu el joc gràcies a l’escalf dels assistents. Eloi Carmona sentenciaria aquest domini amb el primer gol del partit, amb vuit minuts disputats.

Els minuts han anat pesant als jugadors locals, que han perdut empenta a la vegada que els de Gràcia pressionaven cada vegada més. L’acció s’ha trasllada a l’àrea dels casserrencs. Tot i la situació, els berguedans aconseguíen treure una pilota llarga que els visitants tallen mitjançant una falta que suposa una targeta groga. El servei d’aquesta culmina amb el segon tant berguedà, de Josep Serralta, i una avantatge de 2 a 0 de cara a la segona meitat del partit.

A la represa, els berguedans continuaven animats i aconseguien dos gols consecutius, als minuts 22 i 24 obra de Robert Perarnau i Isaac Cabana. Amb aquesta situació, els del Gràcia comencen a jugar de cinc al minut 27. Aquesta estratègia acaba passant factura als visitants, que veuen ampliar el marcador fins al 6 a 0 amb dos gols a porta buida de Xavi Sala i Carmona novament. El Gràcia recupera novament la formació tradicional i aconsegueix fer un darrer gol que defineix el 6 a 1 definitiu.

 

Marc CodinaMarc Codina Jugador del PCImagine Casserres

“El partit ha anat més o menys com volíem i hem complert el nostre objectiu: puntuar. Ens ha costat arrencar però mica en mica ens hem posat a lloc i ens hem posat per davant, que era important per agafar força com també ho ha estat agafar aire amb el 2 a 0 pel descans. A la segona part hem entrat molt bé i els hem obligat a jugar de cinc, però així com et pot ajudar a remuntar també et pot condemnar i així és com ha anat. Ara esperem que la setmana que ve, que juguem fora de casa, també puguem fer un bon partit.”

Divisió Honor FS Gràcia FS Marc Codina

Comentaris